Prima pagină » Cancan ultimă oră » Corina Caragea, sexy înainte de Revelion: A stârnit imaginația bărbaților pozând fără sutien!

Corina Caragea, sexy înainte de Revelion: A stârnit imaginația bărbaților pozând fără sutien!

29 dec. 2021, 14:58,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro Tv a stârnit imaginația bărbaților pozând fără sutien chiar înaintea Revelionului. Focoasa brunetă a a postat pe pagina ei de Instrgram într-o ipostază incediară, chiar dacă că fotografia poate să pară una „cuminte”, la prima vedere.

Frumoasa brunetă a pozat într-o rochie neagră, cu umerii goi, în care se vede că nu poartă sutien.

Într-o altă poză, postată de Corina de Crăciun, se poate observa că aceasta și-a petrecut sărbătorile de iarnă acasă. De altfel, vedeta are pe peretele din spatele ei mesajul „At Christmas, all roads lead home” (n.r. „De Crăciun, toate drumurile duc acasă”).

Corina Caragea

Focoasa prezentatoare TV nu s-a sfiit să-și arate picioarele superbe într-o fotografie realizată acasă, pe canapea, în fața bradului împodobit.

Corina a pozat într-o bluză neagră cu mânecă lungă și într-o pereche de papuci pufoși și călduroși, încălțămintea perfectă de stat în casă în sezonul rece. Marea surpriză a fanilor vedetei a fost că aceasta nu purta în afară de bluză decât lenjeria intimă în acel moment.

În poza care a încins imaginația fanilor, vedeta TV ține în mână o cană în spiritul sărbătorilor de iarnă, cu un ren.

Corina Caragea imbracata in Craciunita

Ce își dorește Corina Caragea: Sexy prezentatoarea nu l-ar refuza pe Zlatan Ibrahimovic

Corina Caragea a povestit recent că visează să întâlnească cu unul dintre cei mai mari fotbaliștii ai ultimilor ani.

Deși este căsătorită de aproape 4 ani cu Robert Pongracz, un milionar din România, Corina Caragea nu a ascuns faptul că îi place foarte de Zlatan Ibrahimovic și că și-ar dori să stea de vorbă sau să îi ia un interviu atacantului suedez.

Până acum, prin prisma meseriei, Corina Caragea a avut ocazia să stea de vorbă cu nume grele din fotbalul mondial, precum Francesco Totti, Iker Casillas sau Luis Figo. Pe cel trei nume mari ale fotbalului european, frumoasa brunetă a avut ocazia să-i întâlnească la un eveniment organizat de UEFA.

Corina Caragea cu o cana in mana

Cu ce nume mari din fotbalul european s-a întâlnit Corina Caragea

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, în vârstă de 38 de ani, a menționat că deși i-a întâlnit pe favoriții ei din fotbalul mondial, nu a reușit să se fotografieze cu aceștia

„I-am văzut pe Francesco Totti, Iker Casillas, Luis Figo chiar lângă mine pe scenă sau în culise la evenimentul UEFA EURO pe care l-am prezentat. Îmi pare rău că nu am făcut nicio poză, însă eram prea emoționată și preocupată de treaba pentru care eram acolo, așa că ei au trecut doar că niște simpli invitați, abia apoi am realizat ce norocoasă am fost. Mi-aș dori să îl întâlnesc pe Zlatan Ibrahimovic”, s-a destăinuit Corina Caragea.

Frumoasa brunetă și Robert Pongracz sunt împreună din anul 2013, dar și-au oficiat relația de-abia în 2018, când s-au căsătorit.

Potentul om de afaceri a cerut-o în căsătorie pe focoasa brunetă în anul 2016, iar nunta a avut loc în Toscano, Italia. Robert Pingracz, soțul Corinei Caragea, s-a născut în Germania și este de origine evreiască. Tatăl acestuia are un cabinet medical în Frankfurt, Germania, iar sora sa este angajată la un post de radio din Germania.

Corina Caragea imbracata in Craciunita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *