Prima pagină » Cancan » Corina Caragea, o vedetă la înălțime. Ce spune prezentatoarea despre căsătorie și copii

Corina Caragea, o vedetă la înălțime. Ce spune prezentatoarea despre căsătorie și copii

06 ian. 2022, 09:45,
în Cancan

Frumoasa brunetă Corina Caragea este o vedetă la înălțime, aceasta fiind foarte apreciată ca prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV. Aceasta a împlinit de curând 39 de ani, chiar în ultima zi a anului trecut, însă continuă să rămână o adevărată ispită în pofida vârstei. Totodată, Corina Caragea a ținut să lămurească anumite aspecte cu privire la persoana ei, mai precis legate de căsătorie și copii.

Corina Caragea și-a dorit încă de la o vârstă fragedă să lucreze în media, astfel că după liceu ea a urmat facultățile de Jurnalism și Relații Publice. Și totuși, prima apariție pe sticlă a avut loc în 2003, ca dansatoare a grupului de balet al emisiunii „Surprize, Surprize”. Cu toate acestea, ea avea să devină prezentatoare abia doi ani mai târziu, în data de 7 iulie 2005. Atunci a apărut pentru prima dată la Pro TV, prezentând știrile sportive.

Corina Caragea, o vedetă la înălțime

Îndrăgita brunetă este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară, fiind una dintre cele mai celebre prezentatoare de știri sportive din România. Însă, cu toate că este foarte iubită și apreciată de telespectatori, Corina Caragea este o persoană foarte discretă. Vedeta TV vorbește foarte rar despre viața personală și nici nu-i place să dea explicații despre ea. Cu toate acestea, prezentatoarea știrilor sportive este una dintre cele mai cunoscute femei din media.

Însă, în pofida celebrității sale, viața ei personală continuă să fie o enigmă în privința anumitor aspecte. Astfel, se știe despre Corina Caragea că are o înălțime de 1,73 metri și o greutate de 54 de kilograme. Totodată, culoarea naturală a părului ei este șaten și are ochii căprui. Însă ceea ce nu se cunoaște cu exactitate este starea civilă a Corinei. Cu toate că formează un cuplu de mai bine de 8 ani cu Robert Pongracz, încă nu se știe dacă sunt căsătoriți.

„Eu mă gândesc de 7 ori înainte să fac orice. Cred că dragoste fără căsătorie poate exista. Și cu, și fără. Dar căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist și, din păcate, des întâlnit. Căsătoria nu este pentru mine în categoria «realizări»”, a precizat Corina Caragea.

De ce nu are Corina Caragea copii

Nu în ultimul rând, un alt aspect care interesează la Corina Caragea este cel cu privire la copii. Prezentatoarea ajunsă la o frumoasă vârstă a fost întrebată dacă își dorește să devină mamă de fată sau băiat. Astfel, ea a explicat că nu și-a programat încă nimic, iar atunci când va fi să fie, se va bucura de această reușită.

Oricum, frumoasa vedetă este de părere că un copil nu este o joacă și trebuie tratat cu o mare responsabilitate. Mai mult, crede că nu oricine trebuie să devină părinte și nu orice om este făcut pentru asta. Cu toate acestea ea a învățat că nu trebuie să se justifice în fața nimănui.

„Eu mi-am programat să fac asta când vreau eu. Nu acum, deci nu am o proiecție. Cred că aș fi cu temele bine făcute și deloc potrivite cu realitatea din teren. Am acest defect de a mă pregăti temeinic pentru orice, iar în această meserie nu e o garanție că dacă ți-ai învățat lecția, iei notă mare”, a mai spus Corina Caragea, o vedetă mereu la înălțime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`