Prima pagină » Cultural » Corina Caragea, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Frumoasa vedetă s-a răsfățat într-o vacanță de lux

Corina Caragea, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Frumoasa vedetă s-a răsfățat într-o vacanță de lux

23 iun. 2022, 09:29,
BZI.ro, în Cultural

Celebra prezentatoare Corina Caragea s-a afișat recent în ipostaze sexy pe rețelele de socializare, spre încântarea fanilor. Vedeta va împlini anul acesta 40 de ani și se află într-o formă fizică de invidiat. Dincolo de lumina reflectoarelor, Corina Caragea este discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a dorit mereu să își țină planul personal departe de ochii curioșilor.

Îndrăgita prezentatoare este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia. Recent, frumoasa vedetă s-a răsfățat într-o vacanță de lux și a încins imaginația bărbaților cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Corina Caragea, apariții sexy pe rețelele de socializare

Una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc, Corina Caragea, este o prezență răvășitoare ori de câte ori apare în spațiul public. Celebra prezentatoare se mândrește cu un corp fără cusur și face furori în ipostaze sexy. Recent, vedeta s-a lăsat fotografiată în costum de baie pe plajele din Spania, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Aceștia au avut doar cuvinte de laudă și au apreciat-o pe știristă pentru forma sa fizică de invidiat.

Corina Caragea a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine.

,,Păstrez un echilibru între sport și ceea ce mănânc, astfel încât să nu acumulez frustrări alimentare. Eu zic că se poate mult mai bine, dacă nu aș fi cam leneșă, recunosc. Cred că sportul înseamnă sănătate, în primul rând și de aceea merg la sală sau fac sport în aer liber.”, a mărturisit aceasta.

Corina Caragea se bucură din plin de celebritate și de apreciererea publicului. La vârsta sa, prezentatoarea se declară o femeie împlinită și în viața privată alături de iubitul ei misterios. Aceasta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre bărbatul care i-a cucerit inima, dorind să îl țină cât mai departe de lumina reflectoarelor.

O prezență sexy în lumea mondenă este și Ștefania Duca, actuala iubită a lui Andrei Ștefănescu. Cei doi au recunoscut de curând că formează un cuplu și se afișează în ipostaze tandre pe rețelele de socializare.

Și frumoasa artistă Delia Matache își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Cântăreața face furori cu ținutele extravagante și aparițiile incendiare.

Frumoasa prezentatoare s-a răsfățat într-o vacanță de vis

Recent, Corina Caragea s-a bucurat de o vacanță de lux în Spania. Frumoasa prezentatoare a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii în care apare într-un costum de baie sexy pe plaja din Valencia, spre încântarea admiratorilor vedetei.

Printre baldachine și palmieri, Corina Caragea a pozat în ipostaze incendiare. Vedeta adoră călătoriile și nu ezită să se răsfețe în vacanțe de lux ori de câte ori are ocazia. Mai mult, aceasta împărtășește cu fanii din mediul online experiențele și impresiile sale din vacanțele în locuri exclusiviste.

De această dată nu au lipsit peripețiile. Prezentatoarea a pierdut avionul spre România și a mai stat o zi în Spania.

„Am pierdut avionul spre casă. Am greșit aeroportul? Tot răul spre bine. Și așa îmi părea rău că am stat doar două zile în Valencia. Așadar, văd partea bună – nu că am pierdut banii, dar că am mai câștigat o zi în acest oraș.”, a declarat vedeta tv.

Corina Caragea se bucură din plin de viață și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Cu toate că au apărut de-a lungul vremii numeroase zvonuri privind viața sa privată, celebra prezentatoare nu a dorit să ofere prea multe detalii despre bărbatul care i-a cucerit inima.

,,Cu timpul am înțeles că nu am de ce să mă justific în fața nimănui, mai ales necunoscuți, că întotdeauna răutăcioși vor exista, indiferent de ce zic sau fac și că e normal și să existe o curiozitate, mai ales când nu lași ușa deschisă către viața ta personală. (…)

Eu am ales întotdeauna să nu postez sau să vorbesc despre partenerul meu, indiferent cine a fost el. În continuare, eu îmi păstrez poveștile departe de ochii publicului și mă bucur în liniște de ele.”, a declarat prezentatoarea de la Pro Tv.

Corina Caragea și-a surprins recent fanii cu fotografii în ipostaze sexy, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Vedeta s-a răsfățat într-o vacanță de lux în Spania și a făcut furori pe plajă, afișând un corp fără cusur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *