Prima pagină » Cancan » Corina Caciuc, poze surprinzătoare alături de Laurențiu Reghecampf. Cum a reacționat Anamaria Prodan când a văzut fotografiile cu fostul soț

Corina Caciuc, poze surprinzătoare alături de Laurențiu Reghecampf. Cum a reacționat Anamaria Prodan când a văzut fotografiile cu fostul soț

11 ian. 2022, 16:02,
BZI.ro, în Cancan

Corina Caciuc și-a uimit admiratorii cu poze surprinzătoare alături de Laurențiu Reghecampf. Tânăra se află în atenția publicului după ce a recunoscut că are o relație cu celebrul antrenor. Recent, cei doi s-au afișat în ipostaze inedite pe rețelele de socializare, iar fotografiile au provocat controverse în lumea mondenă. Iată cum a reacționat Anamaria Prodan când a văzut fotografiile cu fostul soț.

Corina Caciuc, poze inedite împreună cu Laurențiu Reghecampf

Divorțul scandalos dintre celebrul Reghe și impresara Anamaria Prodan a provocat discuții aprinse în showbiz-ul autohton. Mai mult, relația antrenorului cu focoasa Corina Caciuc a declanșat o serie de acuze grave din partea fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf. 

Cu toate acestea, Corina Caciuc și faimosul antrenor au recunoscut că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se pregătesc să devină părinți. Recent, cei doi au realizat o ședință foto inedită, iar fotografiile postate pe rețelele de socializare au provocat discuții printre internauți.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a avut probleme și cu contul de Instagram, aceasta fiind hărțuită în mediul online. Deși este protagonista unui scandal de amploare, Corina Caciuc se declară fericită și împlinită alături de celebrul antrenor. 

,,Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.”, a mărturisit tânăra.

Ce a spus Anamaria Prodan când a văzut fotografiile cu fostul soț

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc este departe de a se termina. Celebra impresară de fotbaliști a reacționat dur atunci când a văzut fotografiile inedite cu fostul soț și noua lui iubită. 

,,Sunt uluită, pentru că am început să primesc în fiecare zi fotografii, care mai de care mai deocheate și mai cumplite, cu soțul meu în niște situații oribile, habar nu am dacă va mai intra vreodată în Dubai, pentru că deja toată lumea știe ce a putut să facă cu demnitatea familiei mele. (…) 

Fiecare stă în lumea în care merită. În lumea noastră nu a putut să supraviețuiască. Era se pare fericit lângă altceva, se simțea bărbat.” a declarat Anamaria Prodan.

Impresara i-a adresat replici dure și Corinei Caciuc, iubita lui Reghe. Cele două au declanșat un adevărat scandal în lumea mondenă. 

Mai mult, fotografiile apărute în presă cu Reghe și noua lui iubită au declanșat revolta și nemulțumirea fiicelor faimosului antrenor.

,,Nu am crezut niciodată că el este capabil de așa ceva. Păcat, căci l-am iubit enorm, însă mama noastră ne-a învățat să stăm cu capul sus în viața și să nu alunecăm în lumea în care a alunecat tatăl nostru, Laurențiu. (…)

S-a făcut de râs cumplit. Nu cred că se mai poate uita în ochii cuiva dintre noi. Îi datorează toată viața lui mamei noastre. Să-i fie rușine toată viața pentru mizeria lui.”, au declarat fiicele impresarei Anamaria Prodan.

O altă vedetă din România care a trecut printr-un divorț scandalos este Oana Roman. Aceasta s-a despărțit de Marius Elisei după o relație tumultoasă și plină de certuri și împăcări.

Corina Caciuc și-a surprins admiratorii cu poze inedite alături de Laurențiu Reghecampf. Frumoasa tânără este extrem de fericită alături de celebrul antrenor și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *