Prima pagină » Radio » Actualitate » Corina Caciuc este din nou gravidă? Imaginea cu care iubita lui Reghe a creat valuri pe internet

Corina Caciuc este din nou gravidă? Imaginea cu care iubita lui Reghe a creat valuri pe internet

03 mai 2023, 14:49,
în Radio

Corina Caciuc pare să fie din nou gravidă, cel puțin așa au speculat internauții după ce au văzut ultima imagine cu iubita lui Reghe. Cei doi, împreună cu fiul lor, au asistat la cursa de Formula 1 din Azerbaidjan, iar un detaliu a atras atenția. În imaginea postată pe Instagram, Corina Caciuc pare a avea burtică, de parcă ar fi însărcinată.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf duc o viață liniștită în Baku, Azerbaidjan, acolo unde antrenorul a preluat echipa de fotbal Neftci Baku. Recent, cei doi au ieșit în oraș cu fiul lor, Liam, iar pozele pe care le-au publicat pe Instagram au ridicat câteva semne de întrebare.

Reghe se afișează tot mai des în mediul online cu noua lui familie, după divorțul de Anamaria Prodan. De Paște, selecționerul și Corina Caciuc au publicat poze cu fiul lor, Liam fiind un copil superb, numai bun să apară în reclame. Dar iată că familia a revenit pe Instagram și zilele trecute, cu noi fotografii.

Corina Caciuc este din nou gravidă?

De această dată, Reghe, Corina și Liam au asistat la Marele Premiu al Azerbaidjanului, cursa de Formula 1 care s-a desfășurat la Baku, pe 30 aprilie. Laurențiu Reghecampf a publicat pe Instagram două imagini în care apare alături de iubită și de fiu, iar fanii au fost curioși să afle dacă nu cumva Corina este din nou gravidă. Poziția în care stătea și tricoul mai larg au creat impresia că ar fi însărcinată.

„Vine și o fetiță?”, a întrebat un fan. „Ce frumusețe va fi, ca băiețelul și ca ei. Doamne ajută, tot ce își doresc”, a completat un alt internaut. „Al doilea bebe pe drum? Mami are burtică de bebe? Să fie sănătoasă, că frumoasă și scumpă este”, a scris altcineva.

Momentan, niciun răspuns din partea celor doi iubiți, însă o nouă sarcină ar fi posibilă, pentru că Liam va împlini un an pe 19 mai.

Laurențiu Reghecampf are trei băieți

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai 2022, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel.

„Astăzi dimineață (n.r. – 19 mai) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr. și Luca Reghecampf.

Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf Jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au început procesul de divorț în toamna lui 2021, după 15 ani de mariaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *