Prima pagină » Cancan » Corina Caciuc, cu burtica de graviduță la vedere. Iubita lui Reghe e însărcinată pentru a doua oară și va naște în curând
Corina Caciuc, cu burtica de graviduță la vedere. Iubita lui Reghe e însărcinată pentru a doua oară și va naște în curând

Corina Caciuc, cu burtica de graviduță la vedere. Iubita lui Reghe e însărcinată pentru a doua oară și va naște în curând

05 feb. 2024, 10:23,
BZI.ro, în Cancan

Corina Caciuc a apărut recent cu burtica de graviduță la vedere, sarcina iubitei lui Reghe fiind destul de avansată. Astfel, șatena îl va face pe antrenor tată pentru a patra oară, acesta fiind cel de-al doilea copil al ei. În altă ordine de idei, Corina Caciuc i-a intentat proces Anamariei Prodan, pentru calomnie.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu de aproape trei ani și au deja un băiat, care va împlini 2 ani în luna mai. Dar familia celor doi este pe cale să se mărească, deoarece iubita lui Reghe va naște în curând, potrivit LPF.

Corina Caciuc, cu burtica de graviduță la vedere

Au apărut noi poze cu Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf și fiul lor, Liam. Imaginile au fost publicate de Reghe, pe Instagram, fix în ziua în care partenera lui de viață a avut termen la Judecătoria Buftea, în procesul cu Anamaria Prodan. Iată așadar cum arată în prezent Corina Caciuc, care este însărcinată pentru a doua oară.

Schimbări în viața cuplului Corina Caciuc – Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a ajuns în Arabia Saudită, la echipa Al Tai, la sfârșitul lunii septembrie și imediat după a anunțat că familia se va mări cu încă un copil. Iubita lui, Corina Caciuc, este însărcinată pentru a doua oară, iar recent a publicat și primele imagini cu ea în această ipostază.

Imaginile au apărut fix în ziua în care Corina Caciuc și Anamaria Prodan ar fi trebuit să se vadă în instanță, la Judecătoria Buftea, în procesul de calomnie pe care actuala iubită a lui Reghe i l-a intentat impresarei.

La proces nu s-a prezentat decât Anamaria, însoțită de avocați, iar Caciuc a fost reprezentată de avocata ei. Potrivit informațiilor de pe portalul instanțelor de judecată, sentința a fost amânată, iar următorul termen al procesului a fost fixat pe data de 12 februarie.

În imaginile publicate de Reghe pe Instagram apar Corina și fiul lor, Liam, iar sarcina Corinei este foarte vizibilă, cel mai probabil aflându-se în trimestrul al treilea.

Laurențiu Reghecampf are trei băieți cu trei femei

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai 2022, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel.

„Astăzi dimineață (n.r. – 19 mai 2022) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr (Bebeto) și Luca Reghecampf.

Iată că familia antrenorului se va mări, căci Corina Caciuc este, din nou, însărcinată. Ea a dat vestea chiar de ziua lui Reghe, pe 19 septembrie 2023.

Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat după 15 ani de mariaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *