Prima pagină » Cancan » Corina Caciuc avea în trecut o poreclă neobișnuită. Cum și-a câștigat acest renume iubita lui Reghecampf

Corina Caciuc avea în trecut o poreclă neobișnuită. Cum și-a câștigat acest renume iubita lui Reghecampf

18 nov. 2021, 13:59,
BZI.ro, în Cancan

Corina Caciuc, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, s-a ales în urmă cu câțiva ani cu o poreclă mai puțin obișnuită. Se pare că tânăra ar fi câștigat o competiție dedicată videochatistelor și hostesselor, care s-a desfășurat în Dubai. Cu toate acestea, nu există date certe despre faptul că iubita lui Reghe chiar ar fi câștigat premiul „Golden Mouth”.

În prezent, Laurențiu Reghecampf trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu amanta sa, Corina Caciuc. Tânăra în vârstă de 29 de ani este originară din Deva și din câte se pare, la sfârșitul primăverii, ea va aduce pe lume cel de-al treilea copil al lui Reghe. De curând, familia Corinei Caciuc a reacționat cu privire la ce a apărut în presă despre tânără și a vorbit despre relația acesteia cu Laurențiu Reghecampf.

Ce spune familia despre relația dintre Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf

În prezent, Corina Caciuc este noua amantă / iubită a lui Laurențiu Reghecampf, acesta anunțând că divorțează de Anamaria Prodan. Tânăra în vârstă de 29 de ani este originară din Deva, însă părinții săi au trăit o lungă perioadă în Botoșani, acolo unde au mai multe rude. Recent, familia tinerei a vorbit despre relația Corinei cu Laurențiu Reghecampf.

Corina nu este singură la părinți, ea având și o soră mai mare, care are propria sa familie. Se pare că mama și tatăl Corinei Caciuc sunt încântați de relația pe care o are fiica lor cu antrenorul de la Universitatea Craiova. Însă, aceștia și-au arătat nemulțumirea cu privire la subiectele apărute în presă, dar au precizat că nu își doresc să intervină în cuplu.

Corina Caciuc are o poreclă neobișnuită

Frumoasa brunetă a devenit subiect de presă de când s-a aflat că este însărcinată cu Laurențiu Reghecampf. Și dacă până acum o lună erau doar supoziții, Anamaria Prodan a confirmat că nu mai e cale de împăcare cu soțul ei, după ce a trădat-o. După o căsnicie frumoasă de 13 ani, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan. Impresara a mărturisit că soțul ei ar fi dat presei pozele în care apare alături de Corina Caciuc. De asemenea, el i-a cerut Anamariei să renunțe la numelede Reghecampf, semn că lucrurile nu mai au cale de întoarcere.

În schimb, despre Corina Caciuc se știu prea puține, și anume faptul că amanta lui Reghe ar fi cunoscută și sub numele de Corina Bilcoin. Acesta ar fi doar un nume folosit pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, realitateasportivă.ro precizează că tânăra ar avea și porecla „gură de aur”. Se pare că pe vremea când era stabilită în Anglia și studia la master la Cambrigde, ar fi câștigat premiul „Golden Mouth” („Gură de Aur”), în cadrul unei competiții internaționale organizate în Dubai pentru videochatiste și hostesse.

Ce i-a cerut Corina Caciuc lui Reghe

Laurențiu Reghecampf a trecut prin momente dificile în acest an și a ieșit în evidență după escapadele amoroase. A fost văzut în Delta Dunării și în Grecia, în compania mai multor femei, printre care și Corina Caciuc. În cele din urmă s-a aflat că Laurențiu Reghecampf este hotărât să ajungă pentru a treia oară la altar. Mai mult, Corina nu îl lasă pe selecționer să interacționeze prea des cu Anamaria, cu care are și un copil – Laurențiu Reghecampf Junior. Cât despre Corina Caciuc și a ei poreclă neobișnuită nu se știe cu certitudine dacă este chiar așa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *