Prima pagină » Cancan » Corina Caciuc, apariții controversate pe Instagram. Ce spune iubita lui Laurențiu Reghecampf despre scandalul din mediul online 

Corina Caciuc, apariții controversate pe Instagram. Ce spune iubita lui Laurențiu Reghecampf despre scandalul din mediul online 

06 ian. 2022, 12:40,
în Cancan

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, a provocat discuții în lumea mondenă cu aparițiile controversate de pe Instagram. Tânăra se află în atenția publicului după ce a recunoscut că are o relație cu fostul soț al celebrei impresare Anamaria Prodan. Cele două și-au adresat mesaje și replici dure, Corina Caciuc fiind hărțuită pe rețelele de socializare. Iată ce spune iubita lui Laurențiu Reghecampf despre scandalul din mediul online.

Corina Caciuc, ipostaze controversate pe Instagram

După ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat în presă că vor divorța, în presă a izbucnit un scandal de amploare. Celebrul antrenor a fost surprins la scurt timp în ipostaze romantice alături de Corina Caciuc. 

Tânăra a ajuns imediat în atenția publicului, iar mesajele și replicile dure dintre aceasta și fosta soție a lui Reghe au declanșat controverse în lumea mondenă. 

Se pare că Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pe Anamaria Prodan pentru frumoasa Corina Caciuc. Mai mult, cei doi vor deveni părinți, veste care i-a surprins pe toți. 

Pe lângă scandalul izbucnit în presă după despărțirea celebrului cuplu, Corina Caciuc a devenit protagonista unor situații extrem de neplăcute în mediul online. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a declarat că este hărțuită pe Instagram și primește mesaje dure din partea unor internauți.

Corina Caciuc a mărturisit că s-au creat mai mute conturi false de Instagram cu numele ei și există fotografii care nu sunt postate de ea. 

Iubita lui Laurențiu Reghecampf i-a anunțat pe admiratori că și-a creat un alt cont de socializare. Aceasta intenționează să o dea în judecată pe Anamaria Prodan pentru defăimare, dar și pentru că ar fi atentat la contul ei de Instagram.

Mai mult, tânăra a declarat că nu a dorit să fie protagonista unui scandal de amploare, dorind să fie o prezență discretă în spațiul public. 

,,Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.”, a precizat Corina Caciuc.

O altă vedetă din România care a fost implicată într-un scandal de amploare după ce a divorțat este Oana Roman. Separarea definitivă de Marius Elisei a fost scandaloasă, cei doi adresându-și mesaje dure în spațiul public.

Ce spune iubita lui Reghecampf despre scandalul în care este implicată

Corina Caciuc este în atenția publicului încă de la primele apariții alături de Laurențiu Reghecampf. După ce au apărut în presă zvonuri că celebrul antrenor ar avea o relație cu focoasa tânără și că se află la un pas de divorț, Corina Caciuc a ajuns protagonista unui scandal în presa mondenă.

Mai mult, Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Reghe, dar și pe iubita acestuia. Se pare că scandalul dintre aceștia este departe de a se termina.

La rândul ei, Corina Caciuc a reacționat, precizând că a fost hărțuită în mediul online și că își dorește să nu mai fie în atenția publicului. Aceasta a luat o decizie surprinzătoare și și-a șters vechiul cont de Instagram.

,,Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu. (…)

Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral.

Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea.”, a declarat iubita lui Laurențiu Reghecampf.

Celebrul antrenor a reacționat în spațiul public și a vorbit despre relația pe care o are cu frumoasa Corina Caciuc.

,,Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. (…) O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia.”, a mărturisit acesta.

O altă relație controversată din lumea fotbalului a fost cea a selecționerului Victor Pițurcă cu Vica Blochina. Cei doi au ajuns în atenția publicului după ce frumoasa blondină a dezvăluit că Pițurcă este tatăl copilului ei.

Corina Caciuc este protagonista unui scandal de amploare izbucnit pe Instagram. Iubita lui Laurențiu Reghecampf se află în atenția tuturor după ce a recunoscut că are o relație cu celebrul antrenor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *