Prima pagină » Cancan » Corina Caciuc a revenit la o siluetă de vis la o lună după ce a născut! Multe femei și-ar dori să arate ca ea

Corina Caciuc a revenit la o siluetă de vis la o lună după ce a născut! Multe femei și-ar dori să arate ca ea

04 iun. 2024, 13:36,
în Cancan

Iubita lui Reghe, Corina Caciuc, a revenit la o siluetă de vis la doar o lună după ce a născut al doilea ei copil și al antrenorului. În prezent, selecționerul este tatăl a patru băieți, doi dintre aceștia fiind din relații anterioare. Recent, Corina Caciuc a participat la un eveniment și a atras toate privirile cu rochia mulată pe care a purtat-o.

În urmă cu o lună, Corina Caciuc a adus pe lume un copil, oferindu-i lui Laurențiu Reghecampf bucuria de a avea un nou îngeraș. În ciuda faptului că a trecut doar o perioadă scurtă de la naștere, Corina afișează deja o siluetă de invidiat, semn al unei recuperări rapide și armonioase.

Corina Caciuc a revenit la o siluetă de vis la o lună după ce a născut

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au trăit un momente deosebit de fericite odată cu nașterea celui de-al doilea copil al lor. Această nouă etapă din viața lor îi umple de bucurie și satisfacție, amândoi bucurându-se din plin de rolul de părinți.

„Venirea pe lume a lui Landon Abram este pentru noi un moment de fericire, de împlinire și rezultatul iubirii dintre noi doi. Eu nu am spus asta decât celor apropiați, care se bucură din suflet alături de noi. Ce comentează alții nu este problema mea”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Recent, Corina a apărut alături de Reghecampf la un eveniment, iar toți au remarcat silueta de invidiat a proaspetei mămici. Aceasta a purtat o rochie mulată pe corp, care i-a pus corpul bine lucrat în evidență.

Anamaria Prodan, reacție după ce iubita lui Reghe a născut

Anamaria Prodan, fosta soție a lui Reghecampf, a reacționat imediat după ce a aflat că actuala parteneră a fostului ei soț i-a dăruit încă un copil. Aceasta nu a ratat ocazia de a-l ataca pe cel care i-a fost alături 16 ani.

„Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan pentru actualitate.net.

Laurențiu Reghecampf are patru băieți. Luca este din căsătoria cu Mariana, Laurențiu Reghecampf junior, cu Anamaria Prodan, Liam și Landon Abram cu actuala parteneră, Corina Caciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024