Prima pagină » Cancan » Corina Caciuc a născut. Prima imagine cu cu bebelușul: „Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”

Corina Caciuc a născut. Prima imagine cu cu bebelușul: „Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”

01 apr. 2024, 10:11, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Corina Caciuc a născut un băiețel, iar Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară. Iubita antrenorului a publicat în mediul online prima fotografie cu cel de-al doilea copil.

Bucurie mare în familia lui Laurențiu Reghecampf! Iubita sa, Corina Caciuc, a adus pe lume un băiețel sănătos. Vestea minunată a fost împărtășită chiar de proaspăta mămică, care a postat o fotografie cu bebelușul pe rețelele de socializare. Antrenorul a devenit tată pentru a patra oară, un moment cu siguranță special și emoționant pentru întreaga familie.

Corina Caciuc a născut un băiețel

Iubirea dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se consolidează, cei doi formând un cuplu solid de mai bine de doi ani. Povestea lor a fost binecuvântată cu nașterea primului lor copil, Liam, în luna mai a anului 2022, iar acum familia lor se bucură de un nou membru. La finalul lunii martie, Corina a adus pe lume un băiețel sănătos, completând fericirea cuplului.

Bucuria nașterii celui de-al doilea copil al lui Laurențiu Reghecampf a fost împărtășită chiar de proaspăta mămică, Corina Caciuc. Pe rețelele de socializare, ea a postat o imagine emoționantă cu bebelușul, însoțită de un mesaj sincer, prin care și-a exprimat dragostea nemărginită pentru fiul ei și recunoștința pentru minunea care a intrat în viața lor.

„Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a scris Corina Caciuc, pe Instagram.

Laurențiu Reghecampf și iubita lui traversează una dintre cele mai frumoase etape

Este evidentă fericirea care plutește în jurul lui Laurențiu Reghecampf și al iubitei sale, Corina Caciuc, aceștia trăind o etapă minunată din viața lor.

Cu toate acestea, discreția rămâne o caracteristică importantă a relației lor, preferând să se bucure de momentele speciale departe de lumina reflectoarelor.

De-a lungul timpului, cuplul a ales să păstreze o oarecare rezervă în ceea ce privește detaliile vieții personale, oferind publicului doar informații limitate.

Discreția a caracterizat și cea de-a doua sarcină a Corinei Caciuc, care a preferat să păstreze secretul pentru o perioadă mai lungă de timp. Abia în luna septembrie a anului 2023, ea a ales să împărtășească vestea cu publicul, postând o imagine cu un tort sugestiv, pe care scria: 1+1=4, dezvăluind astfel așteptarea celui de-al doilea copil.

Corina Caciuc a inclus în postarea sa de pe rețelele de socializare o etichetare a lui Laurențiu Reghecampf, oferind un indiciu clar cu privire la identitatea tatălui celui de-al doilea copil.

Până în prezent, cuplul a dezvăluit doar sexul bebelușului, confirmând nașterea unui băiețel, dar a păstrat secretul numelui ales pentru micuț.

De curând, Corina Caciuc a născut un băiețel și a făcut publică prima imagine cu acesta.

Comentarii
  • Ma bucur pt. ei, dar ce în plm interesează pe cineva? Nu interesează pe nimeni. Nu mai umpleți paginile cu nulități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024