Prima pagină » Cancan » Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

19 mai 2022, 09:29,
BZI.ro, în Cancan

Este vestea dimineții în showbizul autohton după ce Corina Caciuc a născut un băiețel iar Reghe a devenit tată pentru a treia oară. Antrenorul Craiovei mai are doi băieți din căsniciile anterioare, pe Luca și Bebeto (Laurențiu Jr). Interesant este că și cel de-al treilea băiat al lui Reghecampf va avea inițiala numelui tot „L”.

Bucurie mare pentru Laurențiu Reghecampf, după ce iubita lui l-a făcut tată pentru a treia oară. Aceasta a adus pe lume un băiat, cel de-al treilea al antrenorului, care mai are câte un copil cu Mariana Pfeifer și Anamaria Prodan. Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, Reghe le-a dat fanilor un indiciu cu privire la numele micuțului, postând o ecografie în dreptul căreia a scris „LR”.

Corina Caciuc a născut

Joi dimineață, Corina Caciuc a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Reghe și iubita lui au fost cât se poate de nerăbdători să îl cunoască pe bebelușul lor, care va purta numele Liam!

„Astăzi dimineaţă s-a născut Liam, frăţiorul vostru. Vă iubeşte tata!”, a scris Laurenţiu Reghecampf pe Instagram, la o fotografie în care apare cu ceilalţi doi băieţi, Luca şi Laurenţiu.

Liam este un nume este de origine irlandeză şi are semnificaţia de protector neînfricat. Conform dicţionarului de nume, Liam indică o persoană cu un caracter puternic, pasional, ambiţios, care luptă pentru visele sale şi face tot posibilul să le vadă îndeplinite!

În urmă cu câteva săptămâni, pe contul său personal de Instagram, Reghecampf le-a dat un indiciu fanilor săi cu privire la numele pe care îl va purta bebelușul. În descrierea unei fotografii a scris inițialele numelui fiului său și al Corinei Caciuc, L şi R. Acum s-a desluşit misterul, băieţelul se va numi Liam Reghecampf!

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Primele zvonuri că Laurențiu Reghecampf ar avea o relație extraconjugală au apărut în primăvara anului trecut. Multă vreme, selecționerul a păstrat discreția cu privire la acest aspect, iar soția lui, Anamaria Prodan a negat cu tărie acest lucru. Însă totul a ieșit la iveală în toamna trecută când Laurențiu Reghecampf a depus acțiune de divorț.

În urmă cu câteva săptămâni, invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf spunea că se află într-o perioadă fericită a vieții sale, în care se simte împlinit. Despre iubita sa, antrenorul Craiovei a avut numai cuvinte de laudă și a ținut să precizeze că se iubesc și sunt fericiți împreună.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o. Nu am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a spus Reghe.

În altă ordine de idei, lucrurile chiar au luat o turnură pozitivă pentru Reghe după ce Corina Caciuc a născut astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *