Prima pagină » Cancan » Corina Caciuc a ajuns la vârsta la care va deveni mamă. Ce nume va purta viitorul său copil?

Corina Caciuc a ajuns la vârsta la care va deveni mamă. Ce nume va purta viitorul său copil?

04 mai 2022, 14:30,
BZI.ro, în Cancan

Deși există o diferență de vârstă de 17 ani între Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, cei doi par să se înțeleagă de minune. Cu toate că relația lor a început cu mai mult timp în urmă, aceasta a fost oficializată abia anul trecut. De curând iubitul său a anunțat ce nume va purta micuțul.

Relația celor doi este destul de controversată, fiind subiectul multor scandaluri în presă. Fosta soție a lui Reghecampf i-a adus de multe ori replici acide tinerei, iar de curând Anamaria Prodan a declarat că dorește să pozeze din nou nud la vârsta de 50 ani.

Ce vârstă are Corina Caciuc?

Corina Caciuc în vârstă de 29 ani este originară din Deva. Pentru o perioadă a locuit în Dubai unde a obținut o diplomă de licență în management. Ulterior, aceasta și-a continuat studiile și a absolvit un master în domeniul afacerilor, la Cambridge. În momentul de față, tânăra are un salon de frumusețe și derulează afaceri între China și România. Aceasta este denumită „Gură de aur”, de către Anamaria Prodan. Mai mult de atât, s-a speculat faptul că în trecut Corina Caciuc ar fi făcut videochat și ar fi avut și un cont de OnlyFans. Aceste lucruri s-ar fi întâmplat înainte să îl cunoască pe actualul său iubit. Printre vedetele ce au făcut videochat, se numără și Andi Constantin. Acesta regretă decizia pe care a luat-o în tinerețe, însă nu a ținut să își ascundă trecutul.

Corina și Reghe s-au cunoscut în Dubai, când tânăra urma cursurile de management. Ulterior, cei doi au început o relație controversată pe care au oficializat-o abia anul trecut. Iubita antrenorului a primit foarte multe replici acide din partea fostei soții. Înainte de sărbători, Corina Caciuc a făcut câteva declarații în care a spus că nu ea este motivul despărțirii celor doi și că este împăcată cu ideea. Ba mai mult, aceasta a mai menționat că va lua legătura cu avocații săi și nu va accepta să îi fie denigrată imaginea.

Ce nume va purta viitorul copil al vedetei

Deși există o diferență de vârstă de 17 ani între Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, se pare că pe cei doi nu îi deranjează acest aspect. Cuplul are o relație oficială din toamna anului trecut și urmează să devină părinți. Tânăra este însărcinată în 6 luni și așteaptă cu nerăbdare micuțul ce urmează să vină pe lume. Tânăra a declarat că tot ce o interesează la momentul actual este sarcina pe care o are și iubitul său.

„Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.”, a declarat Corina Caciuc.

Mai mult de atât, Reghe a postat de curând pe pagina sa de Instagram o poză de la o ecografie pe care Corina a făcut-o. În imagine se pot observa trăsăturile pe care fiul lor le va avea. La descriere acesteia a scris „J.R.” ceea ce pot indica inițialele numelui pe care îl va purta micuțul. Fotografia a strâns 4.570 de aprecieri și multe comentarii în care viitorii părinți erau felicitați. 

Corina Caciuc va deveni mamă la frumoasa vârstă de 29 ani. Aceasta se simte împlinită din toate punctele de vedere și se declară nevinovată de absolut nimic ce ține de divorțul lui Reghe. 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *