Prima pagină » Cancan » Corina Bud și-a surprins fanii și a pozat goală. Frumoasa artistă este pregătită să revină în muzică

Corina Bud și-a surprins fanii și a pozat goală. Frumoasa artistă este pregătită să revină în muzică

13 mai 2022, 11:15,
BZI.ro, în Cancan

Celebra cântăreață Corina Bud și-a surprins fanii și a pozat goală. Artista se mândrește cu un corp de invidiat și nu ezită să își etaleze formele fără cusur în ținute incendiare. Aceasta a lipsit o perioadă din lumina reflectoarelor, însă s-a răsfățat în vacanțe de lux și a pregătit câteva proiecte artistice deosebite. Frumoasa artistă este pregătită să revină în muzică și să își impresioneze admiratorii cu piese inedite.

Corina Bud a pozat goală și i-a surprins pe admiratorii din mediul online

Corina Bud este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Dezinhibată și extrem de sinceră, artista nu s-a ferit să pozeze de nenumărate ori în ipostaze nud, spre încântarea publicului masculin. Recent, aceasta s-a fotografiat goală pe rețelele de socializare, iar reacția internauților nu a întârziat să apară. Artista a fost apreciată pentru forma fizică de invidiat, însă nu au lipsit și replicile dure ale unora care au criticat-o pe vedetă pentru aparițiile îndrăznețe.

La vârsta de 42 de ani, Corina Bud arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. De ceva vreme artista a lipsit din lumina reflectoarelor, însă a fost extrem de activă pe rețelele de socializare. Aceasta s-a răsfățat în vacanțe exotice și s-a afișat în ipostaze provocatoare în mediul online.

Printre vedetele care pozează sexy pe Instagram se află și Andreea Bănică. Frumoasa cântăreață face furori cu formele sale fără cusur, iar de când a recurs la operațiile estetice, aceasta se declară încântată de înfățișarea sa. Și Lidia Buble și-a surprins recent fanii cu fotografii în ipostaze nud. Aceasta a optat pentru o schimbare de look spectaculoasă, spre încântarea admiratorilor care au apreciat transformarea fizică a vedetei.

Frumoasa cântăreață revine în muzică

După ce a lipsit o perioadă de pe scena artistică din România, Corina Bud este pregătită să revină în muzică. Aceasta a lansat de curând o nouă piesă ce s-a dovedit a fi pe placul publicului autohton. Artista a mărturisit că în această perioadă în care s-a retras din showbiz s-a preocupat mai mult de viața personală, dar nu a neglijat cariera artistică.

Corina Bud le promite fanilor o revenire spectaculoasă în muzică și piese inedite. Vedeta se bucură din plin de viață și de celebritate. Aceasta are un look fresh, care i se potrivește de minune și face furori în mediul online cu fotografii îndrăznețe.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Corina Bud este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a dorit să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Vedeta a trecut printr-un divorț dureros de Nelu Bud, după ce bărbatul a înșelat-o pe artistă. Cei doi au împreună un băiețel de care sunt tare mândri.

Celebra cântăreață își asumă aparițiile controversate și trecutul tumultuos. Vedeta a revenit de curând în muzică și este pregătită să își impresioneze fanii cu piese artistice deosebite.

Corina Bud este într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să se pozeze goală pe rețelele de socializare. Artista face furori de fiecare dată când apare în public cu ținutele incendiare.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *