Prima pagină » Cancan ultimă oră » Corina Bud rămâne provocatoare la vârsta ei: Super sexy pe Instagram

Corina Bud rămâne provocatoare la vârsta ei: Super sexy pe Instagram

23 nov. 2021, 15:56,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cântăreața Corina Bud continuă să rămână provocatoare în ciuda vârstei ei de 41 de ani. Artista reușește să atragă atenția asupra sa la fiecare apariție pe Instagram.

Frumoasa blondă și-a obișnuit admiratorii din mediul online cu postări care de care mai provocatoare și în care n uezită să-și arate formele.

În ciuda vârstei, Corina Bud rămâne una dintre cele mai non-conformiste cântărețe de la noi, ea etalându-și cu orice ocazie extravaganța. Artista postează pe rețelele de socializare poze în care apare în ipostaze extrem de provocatoare.

Recent, artista a ales să facă o schimbare de look. Cântăreața a ales să adopte o tunsoare scurtă, iar noua frizură pare a-i sta foarte bine, lucru apreciat și de fanii vedetei.

Corina Bud sexy

Corina Bud, în Times Squares și pe un iaht

În cele mai recente fotografii pe care le-a postat pe contul ei de Instagram, Corina Bud apare în Times Squares din New York, dar și pe un iaht de fițe.

Corina nu-și arată deloc vârsta și pozează într-o bustieră viu colorată și cu niște pantaloni supradimensionați.

În poza de pe iaht, Corina are o atitudine extrem de provocatoare, reușind să stârnească imaginația urmăritorilor ei. Frumoasa blondă este într-un costum minuscul de marinar, care lasă să i se vadă formele și ține în gură o acadea.

Corina Bud sexy

Corina Bud, nud cu mai multe ocazii

Corina Bud este lipsită de orice inhibiții și nu a ezitat de-a lungul timpului să pozeze nud. Recent, aflată într-o vacanță sexy artista a făcut publice niște imagini care au stârnit imaginația fanilor ei.

Nu puțini au fost cei care chiar au numit-o Corina „Nud“ și nu Bud!

Anul trecut, în plină pandemie de COVID-19, Corina Bud a pus pe rețelele de socializare două imagini în care stă în pat, aproape goală.

Frumoasa blondină poartă un sutien negru, minuscul, care îi acoperă doar sfârcurile și o pereche de bikini.

Corina Bud sexy

Cine este Corina Bud

Corina Monica Ciorbă, cunoscută publicului cu numele de scenă Corina Bud, s-a născut pe 26 ianuarie 1980, în Satu Mare.

Deși a fost pasionată de muzică de mică, Corina a absolvit Academia de Studii Economice din București și Facultatea de Drept din București.

Corina a debutat pe piața muzicală românească la vârsta de 24 de ani, când a scos albumul „Noi Doi”, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a fost foarte bine primită de publicul românesc reușind să ajungă pe locul 4 în Romanian Top 100. Au urmat hit-urile „Pernele moi”, „Fete din Balkani”, „Of corso”, „Crazy Love”, „Tot Ce Ți-ai Dorit” și „Autobronzant” cu care Corina Bud a reușit să facă furori pe piața muzicală din România.

În anul 2017, frumoasa blondină s-a retras timp de 3 ani din viața muzicală românească.

Corina Bud a fost căsătorită cu Nelu Bud, împereună cu care are un băiat, pe Robin.

Corina Bud sexy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *