Prima pagină » Cancan » Corina Bud, în ipostaze provocatoare pe Instagram. Ce spune frumoasa artistă despre operațiile estetice

Corina Bud, în ipostaze provocatoare pe Instagram. Ce spune frumoasa artistă despre operațiile estetice

02 iun. 2022, 09:35,
în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Corina Bud, s-a afișat în ipostaze provocatoare pe Instagram. Celebra artistă arată spectaculos și nu ezită să își etaleze formele fără cusur pe rețelele de socializare sau la evenimentele mondene. După ce s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor, Corina Bud a revenit spectaculos pe scena artistică din România și face furori de fiecare dată când apare în public. În ultima vreme, vedeta a trecut prin transformări fizice spectaculoase, iar reacția fanilor nu a întârziat să apară. Iată ce spune frumoasa artistă despre operațiile estetice.

Corina Bud, în ipostaze incendiare pe Instagram

Frumoasa artistă Corina Bud atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Cântăreața arată spectaculos la vârsta de 42 de ani și se mândrește cu formele sale perfecte. Vedeta pozează sexy pe Instagram și își surprinde fanii cu fotografii din vacanțele exotice.

Corina Bud a lipsit o perioadă din lumea mondenă, dar s-a dedicat profesiei artistice. Recent, aceasta a revenit în muzică și a lansat o piesă care s-a dovedit a fi pe placul publicului. Dincolo de succesul pe plan artistic, Corina Bud se bucură din plin de viață și se declară o femeie fericită și împlinită.

Cu toate că artista a fost criticată de unii pentru aparițiile îndrăznețe, aceasta nu a ținut cont de replicile dure ale celor din jur și se afișează în ipostaze sexy în mediul online, spre încântarea publicului masculin.

O altă artistă care pozează provocator pe rețelele de socializare este Delia Matache. Deși nu a acceptat să apară nud în revistele pentru bărbați, aceasta își surprinde fanii cu fotografii incendiare și ținute extravagante. Și frumoasa Andreea Antonescu încinge imaginația bărbaților de fiecare dată când apare în spațiul public. Artista s-a afișat de mai multe ori goală și a făcut furori în mediul online.

Frumoasa cântăreață nu este adepta operațiilor estetice

La vârsta de 42 de ani, Corina Bud este într-o formă fizică de invidiat. Celebra cântăreață se menține în formă și este adepta unui stil de viață sănătos. Vedeta s-a afișat recent pe rețelele de socializare într-un costum de baie sexy, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Artista a fost lăudată pentru fizicul fără cusur și naturalețe.

Corina Bud a mărturisit că nu este adepta operațiilor estetice și că pe viitor nu are de gând să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni.

,,Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa. Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J. Lo.”, a declarat aceasta.

Artista a mai precizat că este atentă la alimentație și face mult sport pentru a se menține în formă și a arăta atât de bine. Cu toate că vedeta a trecut prin momente extrem de grele în viața privată, aceasta nu și-a pierdut optimismul și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Corina Bud are un băiat de care este tare mândră și pe care îl crește singură după ce a divorțat de tatăl copilului ei, Nelu Bud.

Corina Bud arată spectaculos la vârsta de 42 de ani și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare. Frumoasa cântăreață este extrem de apreciată de publicul autohton și se bucură din plin de celebritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *