Prima pagină » Cancan » Corina Bud, în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Cum reușește să se mențină în formă celebra artistă

Corina Bud, în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Cum reușește să se mențină în formă celebra artistă

24 aug. 2022, 10:22,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul autohton, Corina Bud, și-a surprins din nou fanii cu ipostaze nud pe rețelele de socializare. Vedeta este dezinhibată și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Aceasta a revenit de curând în muzică și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Iată cum reușește să se mențină în formă celebra artistă.

Corina Bud, apariții nud pe rețelele de socializare

Frumoasa artistă Corina Bud este o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton. Celebra cântăreață se bucură din plin de celebritate și atrage privirile tuturor când apare pe scenă. Aceasta s-a retras o vreme din muzică, însă de curând a revenit spectaculos și i-a cucerit pe fani cu noua piesă. Mai mult, vedeta este extrem de activă și în mediul online și își surprinde admiratorii cu fotografii în ipostaze incendiare.

La vârsta de 42 de ani, Corina Bud are o carieră de succes și se declară o femeie împlinită. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile sale provocatoare.

Vedeta s-a lăsat fotografiată goală de nenumărate ori, spre încântarea publicului masculin. Nu au lipsit însă și replicile dure ale unora care au criticat-o pe artistă pentru ipostazele mult prea îndrăznețe. Cu toate acestea, Corina Bud nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și se bucură din plin de viață.

Și colega ei de breaslă, frumoasa cântăreață Lidia Buble, pozează sexy ori de câte ori are ocazia. Artista este mereu în atenția publicului, având în vedere aparițiile sale controversate și relațiile de dragoste tumultuoase. O altă vedetă care face furori pe Instagram este Andreea Bănică. Aceasta reușește de minune să îmbine viața de familie cu profesia și își surprinde fanii cu fotografii provocatoare pe rețelele de socializare.

Cum reușește să arate atât de bine îndrăgita artistă

Corina Bud arată spectaculos la vârsta de 42 de ani și se mândrește cu o siluetă fără cusur. Artista pozează sexy ori de câte ori are ocazia și este adepta schimbărilor de look spectaculoase. Mai mult, cântăreața a dezvăluit că nu a apelat până acum la ajutorul medicilor esteticieni și nu se simte complexată de faptul că nu este posesoarea unui bust generos.

,,Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa. Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J. Lo.”, a declarat aceasta.

Corina Bud a mărturisit că face mult sport și are o alimentație echilibrată. Vedeta se menține în formă și se mândrește cu modul în care arată. Aceasta se declară o femeie împlinită și pe plan personal, bucurându-se din plin de rolul de mamă.

La vârsta de 42 de ani, Corina Bud are o siluetă fără cusur și nu ezită să se lase fotografiată în ipostaze îndrăznețe ori de câte ori are ocazia. Frumoasa cântăreață are o carieră de succes și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *