Prima pagină » Cancan » Corina Bud, apariții incendiare la vârsta de 43 de ani. Vedeta a făcut furori la plajă

Corina Bud, apariții incendiare la vârsta de 43 de ani. Vedeta a făcut furori la plajă

08 aug. 2023, 11:00,
BZI.ro, în Cancan

Corina Bud și-a surprins fanii cu apariții incendiare la vârsta de 43 de ani. Cântăreața se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își etaleze silueta fără cusur ori de câte ori are ocazia. Dezinhibată și asumată, Corina Bud este cunoscută de public pentru ținutele sale extravagante și ipostazele îndrăznețe în care pozează de multe ori. Recent, vedeta a făcut furori la plajă și a declanșat un val de reacții pe rețelele de socializare.

Corina Bud, apariții incendiare la vârsta de 43 de ani

Corina Bud este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În ultima prioadă, cântăreața s-a retras din muzică, dar a continuat să fie o prezență activă în mediul online. La vârsta de 43 de ani, Corina Bud arată spectaculos și încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile sale provocatoare.

Vedeta a postat recent câteva fotografii de la plajă, iar comentariile internauților nu au întârziat să apară. Aceasta a primit multe complimente din partea internauților, care au fost impresionați de cât de bine arată vedeta.

,,Doamne, deci ești superbă” Să-mi dai și mie, te rog, elixirul tinereții! Vacanță plăcută”, „La fel de sexy ca la 16 ani.. Felicitări.. Ești superbă”, „Sunt atâtea femei cu țâ**le mari, dar nu sunt nici pe departe atât de sexy cum e femeia asta”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Ce spune artista despre actualul iubit

Corina Bud s-a despărțit de tatăl fiului ei și și-a refăcut viaa amoroasă. Artista iubește din nou, însă dorește să păstreze discreția când vine vorba de bărbatul care i-a cucerit inima. Vedeta a declarat că nu își mai dorește să se căsătorească și preferă să se bucure din plin de povestea de iubire pe care o trăiește.

„Relația noastră e oficializată! În sensul că eu sunt de părere că nu e nevoie de un act care să oficializeze o anumită relație. E mai mult decât oficială. Ne iubim, există o super conexiune între noi și ne înțelegem foarte bine și facem lucruri super frumoase împreună. Iar pentru noi toate astea sunt suficiente! (…) Nu e o persoană publică și în general nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre viața mea privată sau despre viața iubitului meu, fiindcă îi respect initimitatea. Nu am de ce să dau mai multe detalii, repet, el nefiind o persoană publică.

N-am fost niciodată căsătorită. N-am fost niciodată o tradiționalistă din punctul ăsta de vedere! Sunt pe principiul trăiesc acum, aici și mă bucur de ceea ce trăiesc! Cum nu știm ce se va întâmpla, peste o săptămână, mâine sau poimâine, nu pot să exclud nimic din nimic. Niciodată! Nici varianta de a sta vreodată în fața ofițerului stării civile!”, a declarat vedeta.

Corina Bud arată spectaculos și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor. Artista pozează sexy ori de câte ori are ocazia și se bucură din plin de celebritate. Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de urmăritori. Corina Bud se dedică în prezent fiului ei și carierei de succes. Cântăreața se află într-o formă fizică de invidiat și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze incendiare și ținute îndrăznețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *