Prima pagină » Horoscop » Corespondentul semnului Rac în zodiacul chinezesc. Un nativ sensibil și deosebit de intuitiv
Corespondentul semnului Rac în zodiacul chinezesc. Un nativ sensibil și deosebit de intuitiv

Corespondentul semnului Rac în zodiacul chinezesc. Un nativ sensibil și deosebit de intuitiv

18 dec. 2023, 11:53,
în Horoscop

Are atât de mult sens faptul că zodia Rac în zodiacul chinezesc este Capra, ambele fiind guvernate de Lună. Luna ne influențează în mai multe feluri și este cunoscută ca fiind stăpâna emoțiilor noastre.

Corespondentul semnului Rac în zodiacul chinezesc

Zodia Rac este guvernată de Lună, iar influența acestuia îi conferă nativului un simț deosebit al intuiției, perspicacitate și o imaginație bogată. Acesta este și motivul pentru care racul este cunoscut ca fiind semnul cu cele mai puternice insticte materne. Luna este asociată cu feminitatea, amplifică romantismul, face ca oamenii să se simtă mai emotivi, sentimentali, mai predispuși spre a visa cu ochi deschiși și au o tendință spre nostalgie.

Racul este semnul în care se reflectă cel mai bine calitățile Lunii, deoarece este un semn senzual, romantic și perceptiv. Racii lunari au în mod tipic suflete nobile, sensibile și bune, sunt predispuși la a fi cuprinși de emoții intense și au tendința de a privi lumea mai mult cu inima decât cu mintea.
De asemenea, și Capra în zodiacul chinezesc este guvernată de Lună și este asociată cu creativitatea, ambiția și o etică puternică a muncii, dar are și o conexiune profundă cu Luna, care simbolizează natura ciclică a vieții.

Capra este cunoscută pentru loialitatea și capacitatea sa de a simți compasiune și susținere față de cei din jurul său. Nativii Capră au o intuiție puternică și pot citi rapid oamenii și măștile acestora. Capra este extrem de sensibilă și poate avea schimbări bruște de dispoziție, dar această sensibilitate le permite să fie profund conectate cu propriile emoții, dar și cu ale altora. Capra este de asemenea cunoscută pentru legătura sa cu lumea naturală și afinitatea pentru plimbări în natură și activități în aer liber, precum și pentru abilitatea sa de a se conecta cu animalele.

Caracteristicile acestor două semne ghidate de Lună

Atât Racul, cât și Capra au abilități psihice puternice și pot citi oamenii într-un mod intuitiv. Principala caracteristică a semnului Rac-Capră este dorința de stabilitate. Indiferent față de toate aspectele materiale, pentru el liniștea interioară primează. Nu se evidențiază prin ambiție, nu visează la glorie sau acceptare. Nu vorbim despre un orgoliu înșelător sau de un revoluționar aprig dispus să lupte pentru drepturile sale până în ultimul moment. Dimpotrivă, Capra-Rac este conservatoare și se teme de schimbare până ajunge la panică.

Nativii adoptă o atitudine negativă față de tot ceea ce le-ar putea schimba dramatic viața. Sunt capabili să se bucure de lucruri simple, dedicându-se cu căldură și dragoste oamenilor dragi. Interacțiunea cu semnul Rac este întotdeauna plăcută. Cu toate acestea, uneori poate fi capricios, caracteristică influențată de semnul imprevizibil al Caprei.

Similaritățile dintre zodia Rac și Capra din astrologia chineză nu se opresc la Lună. Ambele semne au o apreciere profundă pentru frumusețea lumii naturale și o conexiune puternică cu Pământul. Această legătură este adesea observată în afinitatea lor pentru plimbări în natură și activități în aer liber, precum și în abilitatea lor de a se conecta cu animalele. Ambele sunt extrem de sensibile și predispuse la schimbări de dispoziție, dar această sensibilitate le permite să fie profund în acord cu propriile emoții, cât și cu ale altora. Acest lucru îi poate face excelenți ascultători și îi poate ajuta să formeze relații puternice și profunde cu cei din jurul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *