Prima pagină » Cancan ultimă oră » Copilul Monicăi Anghel, victimă a bullying-ului! Artista a fost nevoită să îl mute la altă școală!

Copilul Monicăi Anghel, victimă a bullying-ului! Artista a fost nevoită să îl mute la altă școală!

03 apr. 2022, 13:00,
în Cancan ultimă oră

Monica Anghel se numără printre cei mai mari și de valoare artiști ai României. Aceasta este una din vocile cele mai puetrnice, având o carieră presărată numai cu succesuri. Artista are și un fiu pe care îl iubește și cu care se mândrește enrom.

Fiul Monicăi Anghel, victima bullying-ului

Monica Anghel vrea să își vadă băiatul mereu fericit, astfel face orice pentru el. Fenomenul de bullying este extrem de răspândit în țara noastră și nu numai, iar, din păcate, recent, fiul Monicăi Anghel a fost victima acestuia. Într-un interviu, cântăreața ne-a spus cum a fost nevoită să îl mute la școală pentru a-i fi bine copilului său.

„Bullying-ul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate există. Și băiatul meu a fots victimă a bullying-ului. Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitori, colectivul e mai ok. Noi ca părinți trebuie să venim, în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră.”, a declarat Monica Anghel.

De ce a primit bullying fiul Monicăi Anghel?

Copiii din ziua de azi au tendința de a fi răutăcioși cu cei din jurul lor. Monica Anghel enumeră o serie de factori care i-ar putea influența să fie așa, trăgând un semnal de alarmă asupra acestui fenomen de bullying.

„Nu știu de ce copiii sunt atât de răi. Eu una îmi cresc copilul frumos și armonios, cu o educație bună și cu principii sănătoase.

Poate că ceilalți sunt frustrați, invidioși, poate că au niște probleme în familia lor și de aceea sunt așa cum sunt. Acestea ar putea fi niște cauze.”, a mai spus Monica Anghel.

Conform unei statistici la nivel european, România se află pe locul 3 în topul țărilor în care are loc fenomenul de bullying. Mulți dintre copii refuză să mai meargă la școală din această cauză, precum a fost și în cazul fiului Monicăi Anghel. Este important să acordăm importanță acestui subiect și să vem grijă să le oferim cea mai bună educație copiilor noștri, ajutându-i să înțeleagă că unele lucruri îi pot răni grav emoțional pe alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *