Prima pagină » Local » Copilul de 2 ani bătut de părinţi, transferat la Iaşi, se află în continuare în stare gravă
Copilul de 2 ani bătut de părinţi, transferat la Iaşi, se află în continuare în stare gravă

Copilul de 2 ani bătut de părinţi, transferat la Iaşi, se află în continuare în stare gravă

03 feb. 2022, 14:00,
în Local

Dr. Alina Belu, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă de Copii „Sf. Maria” din Iaşi, a transmis astăzi, 3 februarie 2022, faptul că micuţul de 2 ani bătut de părinţi se afla în continuare în stare foarte gravă.

Un apel la numărul unic de urgenţă anunţa că un copil din judeţul Neamţ se afla în stare gravă. La sosirea echipajului medical la faţa locului copilul prezenta multiple traumatisme.

Copil de 2 ani, bătut cu bestialitate de părinţi. Care este starea de sănătate a micuţului

Copilul în vârstă de 2 ani din judeţul Neamţ a fost transferat de urgenţă la Iaşi, cu multiple politraumatisme. Un echipaj de poliţie a fost anunţat de medici că ar fi vorba despre o corecţie dată din partea părinţilor.

În aceste momente, micuţul se afla în cadrul secţiei de Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul „Sf. Maria” din Iaşi. Acesta este în stare gravă, iar pronosticul medicilor este rezervat în ceea ce-l priveşte.

„Starea pacientului admis în cadrul secţiei ATI din cadrul Spitalui de Copii „Sf. Maria” din Iaşi, în vârstă de 2 ani, cu politraumatism şi venit de la Neamţ, se menţine extrem de critică. Este ventilat mecanic. Pacientul primeşte tratament specific Terapiei Intensive şi este monitorizat. Sperăm într-o evoluţie favorabilă, dar nu putem în acest moment să ne pronunţăm asupra faptului că există o îmbunătăţire a stării pacientului. Se menţine staţionar”, a transmis dr. Alina Belu, managerul Spitalului „Sf. Maria” din Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *