Prima pagină » Local » Copil căzut de la etajul unui bloc din municipiul Iași (EXCLUSIV)
Copil căzut de la etajul unui bloc din municipiul Iași (EXCLUSIV)

Copil căzut de la etajul unui bloc din municipiul Iași (EXCLUSIV)

09 aug. 2020, 17:24,
în Local

Copil căzut de la etajul unui bloc din municipiul Iași. Întâmplarea nefericită a avut loc pe strada Ciurchi din Iaşi, cartierul Tătărași.

Copil căzut de la etajul unui bloc din municipiul Iași

Conform informaţiilor deţinute în exclusivitate de BZI.RO, se pare că un copil ar fi căzut de la un etaj al unui apartament din zona Tătăraşi, strada Ciurchi. La faţa locului se deplasează un echipaj de la Terapie Intensivă şi un echipaj al Poliţiei Iași.

Conform prof. dr. Diana Cimpoeșu, copilul a fost transportat de urgenţă al Spitalul de Copii ” Sf. Maria” din Iaşi. Starea copilului nu este una foarte gravă.

”Un copil în vârstă de un an și jumătate a căzut de la etajul 1 al unui imobil amplasat pe strada Ciurchi. La fața locului a fost trimisă o Terapie Intensivă Mobilă. Echipajul medical a găsit copilul conștient însă acesta prezenta numeroase escoriații. Acesta era stabil hemodinamic. A fost preluat și transportat la Unitatea pentru Primiri Urgențe al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii «Sfânta Maria» din Iași”  a menţionat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Evenimente intalnite destul de des, la Iași

Totuşi, astfel de evenimente sunt destul de des întâlnite. De la începutul anului, la Iaşi, au fost minim2 incidente de acest gen. Vă aducem aminte ca pe data de 7 februarie, o persoană a căzut de la etajul unui bloc din Iași. Bărbatul era un muncitor în cadrul unui bloc din zona Grădinari. Acesta a căzut de la etajul 3 la etajul 2 al blocului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

In martie, la Iași, o adolescentă a căzut de la etajul al doilea.  Aceasta ar fi vrut să iasă din locuinţa pe fereastră şi să coboare pe un cordon. Când a ajuns în dreptul ferestrei de la etajul al doilea s-a aruncat în gol. Fata s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, lovindu-se de o fereastră deschisă. Echipajul medical SMURD au realizat imobiliarea coloanei, au început repletia volemica şi ulterior au trasnsportat-o la Unitate de Primiri Urgenţe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *