Prima pagină » Cancan » Copiii Mirelei Vaida sunt bolnavi. Cu ce probleme de sănătate se confruntă micuții

Copiii Mirelei Vaida sunt bolnavi. Cu ce probleme de sănătate se confruntă micuții

01 oct. 2020, 09:31,
în Cancan

Copiii Mirelei Vaida sunt bolnavi. Suntem în a doua lună de toamnă, iar virozele și gripa încep să-și facă de cap mai ales printre copii. Astfel, oricâte măsuri de protecție s-ar lua, în cazul celor mici riscul de a contracta un virus este destul de mare. Iar de aceste probleme nu a scăpat nici Mirela Vaida, care este mama a trei copii.

Odată cu venirea toamnei s-a instalat și sezonul virozelor și al gripal, care provoacă probleme de sănătate pentru mulți copii. Iar de această situație nedorită nu au scăpat nici copiii Mirelei Vaida. Astfel, cu trei „pui de om” în casă, prezentatoarea TV nu închide ochii toată noaptea pentru a-i veghea.

Deși abia a început sezonul rece, mulți copii au ajuns pe mâna medicilor din cauza virozelor și a gripei. Printre aceștia, după ce și Gabriela Cristea s-a plâns de același lucru, acum se numără și princhindeii Mirelei Vaida.

Prezentatoarea de la „Acces Direct” are trei copii, doi băieți și o fată, de care se bucură zi de zi. Însă acum trebuie să îi vegheze în orice clipă, deoarece au răcit.

Copiii Mirelei Vaida sunt bolnavi

În situații normale, faptul că prichindeii Mirelei Vaida au răcit nu ar fi o problemă gravă. Însă acum problema este că, pe lângă viroze și gripă, ne luptăm de luni bune și cu epidemia de coronavirus. Astfel, mulți părinți sunt îngroziți, la fel ca vedeta noastră, atunci când vede că micuțul sau micuții au început deja să aibă primele simptome de gripă.

Deși are o viață profesională plină, Mirela își dedică acum tot timpul copiiilor, pentru a-i repune pe picioare. Mai ales că nu vrea să îi ducă la spital, de teamă ca nu cumva să se infecteze cu virusul ucigaș din China.

Și pentru că îi tratează acasă, așa cum îi spune medicul, pe care îl cheamă la domiciliu, artista spune că abia acum începe greul pentru ea. Și îi dăm dreptate, mamă fiind, căci încep nopțile lungi, în care nu va putea pune geană pe geană.

Mirela Vaida își mai dorește un copil

Mirela Vaida este mama a trei copii și are o căsnicie așa cum și-a dorit. Prezentatoarea tv a mărturisit că ea și soțul ei își mai doresc o fetiță. Asta înseamnă că vedeta Antena 1 ar putea rămâne în curând gravidă.

„Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori… să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi. Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că… nu am probleme. Mulţumesc lui Dumnezeu, corpul meu a dus aşa de bine sarcinile, am născut natural, nu îmi este teamă de nimic. Am alăptat copiii, mă ocup de ei… iarăşi va însemna o perioadă în care ies din muncă”, a spus vedeta.

Cu toate acestea, acum, când copiii Mirelei Vaida sunt bolnavi, vedeta are de trecut un hop, până îi va repune pe picioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *