Prima pagină » Cancan » Copiii Mirelei Vaida s-au îmbolnăvit în acelaşi timp, de boli diferite. Prezentatoarea trece prin clipe grele

Copiii Mirelei Vaida s-au îmbolnăvit în acelaşi timp, de boli diferite. Prezentatoarea trece prin clipe grele

11 apr. 2022, 09:36,
în Cancan

Copiii Mirelei Vaida se confruntă cu anumite probleme după ce s-au îmbolnăvit în același timp, însă de afecțiuni diferite. Acum, cea mai mare temere a prezentatoarei emisiunii Acces Direct este ca aceștia să nu se contamineze unul de la celălalt. În plus, această situație s-a ivit într-un moment deloc potrivit, când Tudor, mezinul familiei, a împlinit 3 ani. Astfel, Mirela Vaida a fost nevoită să amâne petrecerea pe care i-o pregătise.

În urmă cu trei ani, Mirela Vaida devenea mamă pentru a treia oară, aducând pe lume cel de-al doilea băiat al cuplului. Îndrăgita vedetă care prezintă emisiunea Acces Direct are o familie foarte frumoasă împreună cu Alexandru Vaida, cei doi având o fată și doi băieți. Astfel, pe lângă cariera de succes pe care și-a construit-o în showbiz, Mirela Vaida este împlinită și în plan personal. Numai că de-a lungul timpului, vedeta s-a confruntat cu anumite probleme, foarte comune printre mămici.

Copiii Mirelei Vaida s-au îmbolnăvit în acelaşi timp

Mirela Vaida nu trece prin cea mai bună perioadă a vieţii ei, şi asta întrucât toţi cei trei copii îi sunt bolnavi. Astfel, în ziua în care Tudor, mezinul familiei, a împlinit 3 ani şi ar fi trebuit să se bucure de o super-petrecere, a aflat că are varicelă. Şi cum frăţiorii lui nu au vrut să-l lase singur în suferinţă, s-au îmbolnăvit şi ei: celălalt băieţel a făcut hepatită de tip B, iar Carla are enterocolită. Aşa că momentan petrecerea a fost anulată, ce-i drept în ultimul moment. Totuşi, aniversarea lui Tudor a fost marcată în cadru restrâns, cu baloane, pizza şi tort. De asemenea, se pare că marea petrecere va avea loc după ce toţi trei se însănătoşesc, mai precis cândva după Paşte.

La party, ar fi fost invitaţi colegii de la grădiniţă, animatori, iar tortul era comandat deja. Prezentatoarea TV a spus că cei mici sunt pe tratamentul prescris de medici și aşteaptă răbdătoare să se facă bine. Cea mai mare temere a ei este, însă, faptul că micuții s-ar putea contamina unul de la celălalt având în vedere că au boli diferite.

„Știți ce am mai aflat azi? Karla are enterocolită. Încă e bine, ce să facem? Există posibilitatea ca toți să facă enterocolită, gripa B, varicelă, și de toate. Ce pot să zic? Ce poate fi mai rău? Dacă nu murim acum sigur mai trăiesc o sută de ani. Hai să fie bine și să nu fie rău!”, a mai spus prezentatoarea de la Acces Direct pe contul de socializare.

Mirela Vaida – carte de vizită

Mirela Boureanu Vaida s-a născut la Târgu-Frumos, județul Iași, pe 16 martie 1982. Vedeta în vârstă de 40 de ani are o înălțime de1,58 m și este absolventă a Liceului de Informatică „Grigore C. Moisil” din Iași, după care a făcut Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Cu toate acestea, ea nu a profesat niciodată în domeniul juridic, fiind pasionată de muzică și de televiziune. Folclorul a fost mereu marea ei pasiune, vedeta Antenei 1 participând în tinerețe la mai multe festivaluri de muzică și făcând parte din trupa de fete Ho-Ra și pe urmă din trupa D’Or.

Prima ei apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local de televiziune din Iaşi. Apoi, ca moderator TV, Mirela Vaida a debutat în toamna anului 2004, alături de Cosmin Seleşi, cei doi realizând un matinal. Venirea în 2011 la Antena 1 i-a adus faima de care se bucură acum. Atunci a început să prezinte emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, până în 2016. A urmat emisiunea „Totul pentru Dragoste”, iar în prezent este amfitrioana emisiunii „Acces Direct”. Dincolo de toate acestea, ea speră să treacă cu bine de această perioadă, după ce copiii Mirelei Vaida s-au îmbolnăvit…

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024