Prima pagină » Cancan » Copiii Mirelei Vaida au văzut agresiunea. Reacția lor când și-au văzut mama atacată: „A vrut să te rănească!”

Copiii Mirelei Vaida au văzut agresiunea. Reacția lor când și-au văzut mama atacată: „A vrut să te rănească!”

23 mart. 2021, 12:11,
în Cancan

Zilele trecute îndrăgita prezentatoare TV a avut parte de momente cumplite. Mai grav este faptul că și copiii Mirelei Vaida au văzut agresiunea. Unul dintre ei și-a întrebat mama despre nefericitul eveniment, ea fiind nevoită să îi explice că totul a fost o joacă.

Mirela Vaida le-a mulțumit tuturor celor care o sprijină în această perioadă dificilă și a mărturisit că se teme pentru viața ei. Mai mult decât atât, prezentatoarea a fost la Politie unde a depus o plângere pe numele atacatoarei.

Copiii Mirelei Vaida au văzut agresiunea

Mirela Vaida este în șoc, după ce o femeie complet dezbrăcată a intrat în platou și a încercat să o omoare cu o piatră de dimensiuni mari. Norocul Mirelei a fost că a reacționat rapid și s-a dat din fața agresoarei, iar colegii săi au intervenit la timp și au scos-o din platou pe femeie.

Prezentatoarea TV a mers deja la poliție, a depus plângere și speră că se vă face dreptate. A aflat despre femeia care a agresat-o că are aproximativ 40 de ani, vine din Iași și are probleme psihice, fiind internată la Spitalul Obregia.

Mirela Vaida se teme pentru viața ei, dar în special pentru cei dragi. Durerea ei cea mai mare este că unul dintre copiii săi era la TV când a avut loc nefericitul incident. Vladimir a văzut cum femeia a venit să o lovească pe mama lui și i-a cerut Mirelei explicațîi. Prezentatoarea TV i-a spus că a fost vorba doar de o joacă.

”Băiețelul meu Vladimir era la televizor în acel moment l-a întrebat pe tati…mami da de ce n-ai fugit din fața femeii ăleia care era dezbracată, de ce n-ai fugit când a vrut să te rănească. I-am spus că a fost o joacă, doar ne-am jucat puțin”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Mirela Vaida, prima apariție după agresiune

Mirela Vaida a apărut ieri pentru prima dată la Acces Direct după ce a fost la un pas să fie ucisă. Ea le-a mulțumit tuturor celor care o sprijină în această perioadă dificilă și a mărturisit că se teme pentru viața ei. Celor care cred că totul a fost o invenție, le-a trasnmis că nu le dorește să treacă prin ce a trecut ea și le cere să se gândească la faptul că și ea are o familie și nu vrea ca nimeni să sufere din cauza unor oameni cu probleme psihice, fără discernământ, care vor să-i facă rău.

„Nu vreau să conving pe nimeni de nimic, mulți oameni cred că ce mi s-a întamplat mie e o făcătură. Nu pot să cred că oamenii spun că eu și echipa noastră am luat o femeie, bolnavă cu acte, ăsta e adevărul, și am pus-o să se dezbrace și să facă așa ceva. Mi se pare că nu mai e pic de empatie, că s-a dezvoltat religia urii și că noi, persoanele publice, am ajuns ținta lor. Vreau să vă spun că, înainte de a fi o persoană publică, sunt un om obișnuit.”, a declarat Mirela Vaida.

Legătura neștiută dintre Vulpița și femeia care a aruncat cu un bolovan în Mirela Vaida

De câteva zile, oamenii se întreabă ce anume s-a întâmplat în platoul Acces Direct și de ce a ajuns femeia goală să o atace pe Mirela Vaida, cerându-i niște bani.

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, se pare că atacatoarea mai fusese în platoul Acces Direct, așa că nu îi era străin locul. Totul s-ar fi legat de cuplul Vulpița-Viorel, cei care s-au numărat printre cele mai cunoscute personaje de la Acces Direct. Sursa citată informează că femeia ar fi din județul Iași și i-ar cunoaște pe cei doi soți din Blăgești, iar la un moment dat, ar fi dat câteva declarații cu privire la aceștia și i s-ar fi promis o sumă de bani pe care nu ar fi primit-o.

Partea interesantă este că unul dintre angajații postului susține că femeia a mai venit pe la platouri, în încercarea de a primi banii cu pricina, însă fără rezultat, așa că a plănuit un atac asupra Mirelei Vaida, cea pe care a găsit-o direct vinovată pentru faptul că nu a primit banii pentru declarațiile oferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *