Prima pagină » Cancan ultimă oră » Copiii lui Reghe, prima reacție după ce a venit pe lume fratele lor. Bebeto, dezamăgit de Laurențiu Reghecampf: „Să-l crească măcar pe el!”

Copiii lui Reghe, prima reacție după ce a venit pe lume fratele lor. Bebeto, dezamăgit de Laurențiu Reghecampf: „Să-l crească măcar pe el!”

19 mai 2022, 22:30,
în Cancan ultimă oră

Reghe este în culmea fericirii de când a devenit tătic. Astăzi, iubita lui, Corina, i-a oferit cel de-al treilea băiețel. Dacă pentru cei doi este evidentă bucuria, se pare că nu toată lumea are astfel de sentimente. Copiii lui Reghe și ai Prodancăi au transmis și ei un mesaj, iar Bebeto s-a dovedit a fi cel mai dezamăgit de ce se întâmplă.

Laurențiu Reghecampf a dat de veste în această dimineață că i s-a născut cel de-al treilea copil. Corina i-a dăruit un băiețel sănătos antrenorului Craiovei, iar proaspeții părinți sunt extrem de fericiți. Reghe nu a uitat nici de ceilalți băieți ai săi, cu care a publicat o fotografie în mediul online, însoțită de un mesaj emoționant. Se pare, însă, că nu toți cei din jurul lor împărtășesc aceleași sentimente.

Bebeto, mesaj dur pentru tatăl său

Sarah, fiica Anamariei din căsătoria cu Tibi Dumitrescu și Bebeto dunt doarte dezamăgiți de tatăl lor. Tânăra a mărturisit că Reghecampf nu este deloc un tată responsabil, ci un bărbat care uită ce înseamnă familia și nu își crește copiii cum trebuie.

„Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă“, a declarat Sarah Dumitrescu pentru aceeași sursă.

Cât despre Bebeto, acesta este foarte dezamăgit, însă i-a urat fratelui său vitreg să fie bine, dar nu fără a preciza că Reghe l-a uitat și tot ce face este de pună poze vechi, de dragul de a impresiona.

„Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște. Pune poze cu noi de când aveam 7 ani”, a spus Reghe Jr.

Corina Caciuc a născut

Joi dimineață, Corina Caciuc a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Reghe și iubita lui au fost cât se poate de nerăbdători să îl cunoască pe bebelușul lor, care va purta numele Liam!

„Astăzi dimineaţă s-a născut Liam, frăţiorul vostru. Vă iubeşte tata!”, a scris Laurenţiu Reghecampf pe Instagram, la o fotografie în care apare cu ceilalţi doi băieţi, Luca şi Laurenţiu.

Liam este un nume este de origine irlandeză şi are semnificaţia de protector neînfricat. Conform dicţionarului de nume, Liam indică o persoană cu un caracter puternic, pasional, ambiţios, care luptă pentru visele sale şi face tot posibilul să le vadă îndeplinite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *