Prima pagină » Cultural » Copiii lui Andi Moisescu au parte de o educație atipică. ,,Îi încurajez să fie cât mai independenți…”

Copiii lui Andi Moisescu au parte de o educație atipică. ,,Îi încurajez să fie cât mai independenți…”

20 iun. 2023, 10:07,
BZI.ro, în Cultural

Copiii lui Andi Moisescu au parte de o educație atipică. Faimosul jurat de la ,,Români au talent” a dezvăluit recent cum se înțelege cu cei doi băieți ai săi aflați la vârsta adolescenței și cum se descurcă în rolul de tată. Multă lume este dornică să afle cum este Andi Moisescu dincolo de lumina reflectoarelor.

Copiii lui Andi Moisescu au parte de o educație atipică

Andi Moisescu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Acesta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Andi Moisescu are o familie frumoasă cu care se mândrește.

Prezentatorul tv este căsătorit cu Olivia Steer și au împreună doi băieți. Aceștia sunt la vârsta adolescenței, însă Andi Moisescu a precizat că nu întâmpină dificultăți în ceea ce privește educația lor și le oferă multă libertate. Juratul de la ,,Românii au talent” are o relație foarte bună cu cei doi copii ai săi și se declară un bărbat împlinit.

„Aș zice că ne descurcăm. Am avut inspirația să construiesc de la bun început o relație extrem de sinceră și deschisă cu ei, astfel încât să nu simtă nicio clipă nevoia să-mi ascundă ceva, de frică. Iar acum culeg roadele. Avem o relație extrem de apropiată și solidă și am ajuns să-i cunosc atât de bine, încât știu exact ce li se pare nedrept atunci când apar situații tensionate. Prin urmare, pun exact degetul pe rană și, ca printr-o minune, dezamorsez orice bombă. Cel puțin până acum mi-a ieșit de fiecare dată.”, a declarat acesta.

Ce spune faimosul om de televiziune despre provocările vieții de familie

Andi Moisescu se bucură din plin de rolul de tată și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa, Olivia Steer. Cei doi își împart atribuțiile casnice, dar și responsabilitățile când vine vorba de cei doi băieți. Andi Moisescu și Olivia Steer le oferă multă libertate copiiilor și reușesc să gestioneze momente tensionate din familie.

„Cred că depinde de la caz la caz. Uneori îi mai scapă Olivia, alteori eu. Până și aici există un echilibru. Cât privește atașamentul, n-am simțit nicio inegalitate la mijloc. Iar eu îi încurajez să fie cât mai independenți și în deplin acord cu ei înșiși, înainte de toate.

Au învățat să împartă, să se ajute, deci n-am decât motive de bucurie, din punctul ăsta de vedere. Bine, au și pasiuni comune, de mici. Legate de sporturile urbane, pe care le practică amândoi. Sunt copii crescuți în skatepark. Pentru ei, ideea de comunitate e bine definită. Deci, chiar dacă au caractere diferite, nu-i împiedică deloc să se completeze, de exemplu. Sunt copii pentru care noțiunea de „împreună” e foarte importantă, chiar și în cazul în care opiniile sunt diferite. Ceea ce văd, de altfel, și la noi doi.”, a mai spus prezentatorul TV.

And Moisescu are o relație foarte bună cu cei doi copii ai săi și se declară un bărbat împlinit alături de soția sa, Olivia Steer. Prezentatorul reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *