Prima pagină » Cancan ultimă oră » Copiii lui Alexandru Arșinel vor să țină secret starea de sănătate a actorului. Unde se afla acesta acum

Copiii lui Alexandru Arșinel vor să țină secret starea de sănătate a actorului. Unde se afla acesta acum

13 aug. 2022, 18:00,
în Cancan ultimă oră

Iată că după mai bine de cinci decenii în care nu a lipsit niciodată de la teatru, inevitabilul s-a produs și în cazul lui Alexandru Arșineș.

Ultima perioadă a fost extrem de grea pentru îndrăgitul actor, care s-a confruntat cu o mulțime de probleme de sănătate. În ciuda afecțiunilor sale, artistul a continuat să facă ceea ce a iubit o viață: teatrul. A fost nevoie să fie scos de colegi pe brațe pentru a înțelege că este timpul să se pensioneze, căci a încercat să amâne acest moment cât de mult a putut.

Familia lui Alexandru Arșinel a luat decizia ca acesta să fie internat într-un azil, acolo unde să beneficieze de cea mai bună îngrijire și să fie sub supravegherea specialiștilor 24/7. Ei bine, jurnaliștii au încercat să afle detalii despre starea de sănătate a actorului, iar răspunsul venit din partea reprezentanților instituției pur și simplu a șocat.

Ce spun reprezentanții azilului unde este internet Alexandru Arșinel despre starea lui de sănătate 

Se pare că rudele actorului s-au gândit și la un astfel de scenariu, astfel că le-au interzis reprezentanților instituției să divulge orice fel de informație referitoare la starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel.

Totodată, condiția impusă de apropiații artistului nu vizează doar presa, căci inclusiv apropiații lui se plâng că nu pot afla detalii despre cum se simte acesta, nici dacă mai este sau nu în viață.

„Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel.

Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu. Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui! Discutați cu fiii lui!”, a fost răspunsul clar și răspicat al reprezentanților azilului unde Alexandru Arșinel este internat în aceste momente,.

„Noi credem că, dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva”

Colegii din cadrul teatrului ”Constantin Tănase” sunt indignați că nu pot afla care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel și își imaginează cele mai crunte scenarii. Mai mult, ei sunt de părere că actorului i-ar face bine să-și vadă prietenii, mai ales în aceste momente grele prin care trece.

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că, dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii.

Chiar și dacă ar fi foarte grav, suntem convinși că revederea cu noi i-ar face poate o mare bucurie, poate și o ameliorare a stării de sănătate a dânsului!”, au dezvăluit angajații Teatrului de Revistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *