Prima pagină » Local » Controale la terasele din Iaşi! Oamenii legii verifică dacă se respectă măsurile sanitare GALERIE FOTO, VIDEO (EXCLUSIV)

Controale la terasele din Iaşi! Oamenii legii verifică dacă se respectă măsurile sanitare GALERIE FOTO, VIDEO (EXCLUSIV)

10 iul. 2020, 23:30,
George Cristian în Local

În această seară, oamenii legii efectuează mai multe controale la terasele din Iaşi. Oamenii legii verifică dacă se respectă măsurile sanitare impuse de autorităţi.

În jurul serii de vineri, 10 iulie, politististii verifica respectarea distanţei fizice şi a măsurilor sanitare la terasele din Iaşi.

Controale la terasele din Iaşi, oamenii legii au verificat respectarea măsurilor impuse de stat

În această seară, jandarmii şi poliţiştii au efectuat mai multe controale la terasele din zona centrală din Iaşi. Oamenii legii au constatat dacă tinerii şi patronii teraselor respecta legislaţia în vigoare. Oamenii legii nu au întâmpinat probleme deosebite. Decizia vine în contextul în care premierul României, Ludovic Orban anunţase faptul că în această perioadă vor fi sute, mii de controale în toată ţara.

Premierul Ludovic Orban avertizează că vor fi făcute controale pe litoral

Premierul României declară că se vor face controale ”la sânge” și se va recurge la amendarea tuturor persoanelor care nu respectă legea, și anume că nu respectă distanțarea socială. De asemenea, se va recurge la suspendarea unor autorizații de funcționare pentru agenții economici, dar și pentru organizatorii de evenimente, care încalcă regulile constant. Se pare că sunt deja câteva cluburi care nu o singură dată au fost surprinse încălcând cu bună-știință legea și se află în vizorul premirului Ludovic Orban.

”Controale la sânge, care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea şi inclusiv la suspendarea unor autorizaţii de funcţionare pentru agenţii economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă regulile. Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le ştie toată lumea şi patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi.”

Ludovic Orban anunță controale drastice: „Dacă nu se potolesc, le închidem!“

Premierul Ludovic Orban anunță că vor începe controalele drastice la toți agenții economici. și cei care persistă în nerespectarea legii vor fi închiși. Orban a spus că sunt cluburi unde patronii ”parcă se cer singuri” și insistă să nu respecte regulile.

”Controale la sânge, care să ducă la amendarea celor care nu respectă legea și inclusiv la suspendarea autorizației de funcționare pentru agenți economici care, în mod sistematic, încalcă legea. Sunt deja câteva câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele acum, dar le știe toată lumea și le transmit patronilor încă de pe acum că dacă nu se potolesc, vom închide aceste activități”, a spus Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`