Prima pagină » Economic Local » Contribuabilii ieșeni pot afla cum pot primi ajutoare de stat! Întâlnirea este la Finanțe
Contribuabilii ieșeni pot afla cum pot primi ajutoare de stat! Întâlnirea este la Finanțe

Contribuabilii ieșeni pot afla cum pot primi ajutoare de stat! Întâlnirea este la Finanțe

29 oct. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

În perioada următoare, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Iași organizează o nouă sesiune de întâlniri cu contribuabilii ieșeni legată de implementarea schemelor de ajutor de stat. Acțiunea este programată la sediul de pe strada A. Panu, în zilele de 12 și 19 noiembrie, începând cu ora 10:00.

„Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmărește stimularea creșterii economice prin realizarea de investiții, iar modificările survenite au clarificat noțiuni și au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creșterea ponderii cererilor admise și, implicit, a numărului investițiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare. Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale și Prețuri Reglementate din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Iași va fi punct de informare locală permanentă pentru toți operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat”, se arată în anunțul publicat de către Fisc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *