Prima pagină » National » Contre dure în Partidul Social Democrat! Cătălin Rădulescu, atac dur la adresa lui Paul Stănescu
Contre dure în Partidul Social Democrat! Cătălin Rădulescu, atac dur la adresa lui Paul Stănescu

Contre dure în Partidul Social Democrat! Cătălin Rădulescu, atac dur la adresa lui Paul Stănescu

24 iun. 2020, 14:15,
George Cristian, în National

Sunt contre dure în Partidul Social Democrat. Deputatul Cătălin Rădulescu lansează un atac dur la adresa lui Paul Stănescu. Conflictul vine pe fondul viitoarelor alegeri şi a declaraţiilor făcute de Paul Stănescu la adresa lui Eugen Teodorovici. Într-o postare publicta pe o reţea de socializare, deputatul Cătălin Rădulescu îl compară pe Paul Stănescu cu fostul premier al României, Viorica Dancila.

Cătălin Rădulescu susţine că Paul Stănescu este departe chiar şi de Viorica Dancila şi îi cere acestuia raportul legat de cheltuirea celor 20 de milioane de euro de când acesta ocupa funcţia de secretar general.

Contre dure în Partidul Social Democrat. Totul a plecat de la declaraţia făcută de Paul Stănescu referitoare la Eugen Teodorovici

Deputatul Cătălin Rădulescu lansează mai multe ironii la adresa lui Paul Stănescu şi îi cere socoteală acestuia asupra banilor care s-au cheltuit în perioada în care Paul Stănescu ocupa funcţia de secretar general al PSD:

„Măi Paulica, tu vrei să te compari cu Eugen Teodorovici? Sau cu Plesoianu, Şerban Nicolae, Grindeanu, Vasile Dancu, Codrin, și alții ? Mor de ras!”, afirmă Cătălin Rădulescu. Social-democratul îi cere lui Stănescu să prezinte un raport legat de cum s-au cheltuit 20 de milioane de euro de când este secretar general interimar PSD. „S-ar putea să începem și noi să cerem verificări din trecut, că mai ştim și noi una și alta și lăsați competiția din partid să fie firească, liberă, fără răzbunări și răutăți, că roata se învârtește și ceea ce vă doriți voi pentru alții s-ar putea să vi se întoarcă vouă”, mai spune Rădulescu.

Cătălin Rădulescu se plânge de faptul că mulţi dintre lideri au scoli la SRI

Deputatul PSD se plânge de faptul că mulţi dintre liderii PSD au studiat la universităţi private sau universităţile de casă a Serviciului Roman de Informaţii

„Când te întinzi mai mult decât îți este pătura, nu poți rămâne fără reacții ! Nu am vroit să intru în nicio polemică internă de partid , până acum , și mi-am dorit , ca de data asta , orice competiție internă să rămână în interiorul partidului ! Însă, în momentul în care , penibilul și tupeul unui coleg, care iese permanent public țipând jalnic ca alți colegi destabilizează partidul , atinge cote alarmante , mă obliga să intervin .
Fac politică de la 27 de ani și am avut onoarea să lucrez la cel mai înalt nivel cu echipe de oameni profesioniști , intelectuali şi cu care Psd s-a mândrit , atât pe vremea domnilor președinți Iliescu și Năstase , dar și în perioada preşedenţiei lui Victor Ponta și Liviu Dragnea . Însă într-adevăr , și asta trebuie să o spunem cu tărie , m-am rușinat de rușinea unora , și m-am supărat atunci când în funcții de partid sau , mai rău, în funcții ministeriale au fost puși colegi care au crezut că după ce au condus tractoare , au vândut bilete pe la săli de cultură , au dus gentile altora , au vândut carnaţi prin piețe sau au intermediat vânzări de păduri sau vânători teroriștilor și apoi au fost ajutați să facă facultăți pe “ șest” pe la Universitatea Ecologică , sau alte universități private , culminând cu cursuri făcute la Universitatea Sri-ului , că vorba aia de la incultura și analfabetism la pară și informare e un pas mic !

Și ne-am mirat de fiecare dată , atunci când electoratul ne-a taxat , pentru calitatea oamenilor pe care i-am promovat în funcții . Însă genul ăsta de specimene , care în mod cu totul și cu totul “ împotriva naturii” ocupa vremelnic niște funcții în partidul nostru , ies și ataca public colegi , ar trebui să se ascundă în niște găuri și să tacă , pentru că nu pot fi în viața lor la standardul expertizei lor profesionale şi intelectuale , şi să accepte dezbaterea și competiția în interiorul partidului nostru .” explica Cătălin Rădulescu.

Eugen Teodorovici a lansat acuzaţii dure laadresa conducerii interimare a PSD

În ultimele luni de zile, Eugen Teodorovici, nu a ratat nicio ocazie de a acuza conducerea interimară a PSD. Acesta a acuzat în nenumărate rânduri de incompetenţa pe liderii Partidului Social Democrat. În replică, Paul Stănescu l-a acuzat la rându-i pe Eugen Teodorovici de faptul că vrea să îşi facă imagine pentru a obţine diverse funcţii. Mai mulţi foşti miniştri s-au poziţionat de partea lui Eugen Teodorovici, iar Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, afirmă că există un „plan de preluare-predare a partidului” și Paul Stănescu folosește „metehne vechi” pentru a-și păstra „funcția luată nedemocratic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *