Prima pagină » National » Contor de gaz sfinţit în judeţul Botoşani de un sobor de preoţi – FOTO

Contor de gaz sfinţit în judeţul Botoşani de un sobor de preoţi – FOTO

19 apr. 2022, 13:39, 1 ,
în National

Primarul Constantin Bălășanu din comuna Frumușica a fost surprins la un eveniment, iar pozele îl ilustrează când este un contor de gaz sfinţit în judeţul Botoşani. Soborul de preoţi a fost chemat de primar pentru a inaugura branşarea la gaz metan a localității.

„Astăzi la Frumușica s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce”, a transmis Costel Soptica, preşedintele PNL Botoşani.

Imaginile au fost postate pe Facebook, acolo unde au fost distribuite și preluate de un număr foarte mare de persoane.

Un contor de gaz sfinţit în judeţul Botoşani de mai mulţi preoţi

Mai mulţi preoţi s-au deplasat în comuna Frumuşică din judeţul Botoşani la un contor de gaz pentru a-l sfinţi. Momentul în care panglica de pe contor a fost tăiată de primarul localităţii a fost imortalizat, iar pozele au fost publicate în social media. În urma aplauzelor s-a servit pâine şi sare de către o fetiţă.

De asemenea, la eveniment au mai fost și alţi membri ai autorităţilor locale.

„S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii. Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu.
Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!!”, a mai spus liderul PNL de la Botoşani.

Preoții au sfințit și „curba morții”

Având în vedere faptul că tot mai multe accidente rutiere s-au produs în curba morţii din Bacău, preoţii s-au hotărât să o sfinţească pentru a opri astfel de incidente nefericite.

„Astăzi, 2 februarie, la ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI, după săvârșirea Sfintei Liturghii, am mers să sfințim locul numit ” CURBA MORȚII” și am săvârșit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo și să fie izbăviți de accidente și de moarte năpraznică toți cei ce conduc autovehiculele și cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație și să fiți izbăviți de orice accident”, a transmis Parohia Brătila de Jos.

De asemenea, tot mai mulţi preoţi au fost surprinşi în timp ce sfinţeau diverse obiecte sau locuri din România. Un pescar ghinionist a fost ajutat de duhovnicul său şi i-a sfinţit undițele care nu mai prindeau nimic. Filmuleţul amuzant a fost publicat pe reţelele de socializare şi a stârnit amuzamentul internauţilor.

Totodată, la începutul lunii ianuarie un preot a devenit cunoscut după ce a binecuvântat un bolid de lux, mai precis un Lamborghini.

Preoţii unei biserici de pe Valea Prahovei au fost chemaţi să sfinţească o pârtie de schi, iar pentru a fi siguri că nu le scapă niciun metru nesfinţit au urcat în telescaun.

Având în vedere că un contor de gaz sfinţit în judeţul Botoşani de un sobor de preoţi a stârnit amuzamentul internauților, autoritățile locale au menționat că a urmat și o petrecere fastuoasă mai apoi.

 

Comentarii
  • Acum chiar că-i dau totala dreptate Maestrului Petre Țuțea….când spunea ceva despre un popor de idioți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024