Prima pagină » Local » Continuăm să ne distrăm cu afișele candidaților la alegerile locale 2020! Cosette Chichirău și traseistul Marius Bodea, acești Lolek și Bolek ai politicii ieșene – FOTO, VIDEO

Continuăm să ne distrăm cu afișele candidaților la alegerile locale 2020! Cosette Chichirău și traseistul Marius Bodea, acești Lolek și Bolek ai politicii ieșene – FOTO, VIDEO

13 aug. 2020, 12:57,
în Local

Continuăm în ediția de astăzi, cu prezentarea ironiilor făcute de ieșeni la adresa bannerelor electorale făcute de politicienii locali. Cu cât se apropie alegerile locale din 27 septembrie 2020, campania electorală ne oferă imagini de colecție! Mai mulți cititori BZI au parodiat afisele candidatei PSD la Primăria Municipiului Iași, Camelia Gavrilă și a lui Maricel Popa, candidat la președinția Consiliului Județean, dar și ale candidaților liberali Costel Alexe și Mihai Chirica sau a celor de la USR, Marius Bodea și Cosette Chichirău.

Până acum, v-am prezentat imaginile cu Camelia Gavrilă și Maricel Popa, alias Miss Piggy și broscoiul Kermit. În viziunea cititorului care ne-a trimis la redacție aceste caricaturi, Maricel Popa este asemănat cu broscoiul Kermit, iar Camelia Gavrilă o întruchipează pe Miss Piggy, din celebrul show The Muppets.
De asemenea, în viziunea cititorilor, Mihai Chirica și Costel Alexe îi întruchipează pe Chip și Dale. Sunt două personaje de desene animate veverițe, create de Walt Disney în 1943.

Lolek și Bolek de la USR sund disperați să mai prindă un „ciolan”

În fine, astăzi vă prezentăm alte două „figuri triste” ale politicii locale din Iași: Cosette Chichirău, candidată la Primărie, din partea USR și traseistul Marius Bodea, candidat la președinția Consiliului Județean, din partea aceluiași partid. În viziunea cititorilor BZI, Cosette Chichirău și Marius Bodea sunt acești Lolek și Bolek ai politicii din Iași, doi oameni disperați să cerșească voturile ieșenilor pentru a mai prinde un ciolan. Marius Bodea este un veritabil traseist politic, obsedat să ajungă stăpân pe bugetul Iașului! Când a văzut că PNL nu-l mai pune candidat la Primărie pentru că stătea extrem de prost în sondaje, Marius Bodea a fugit imediat la USR, anunțând că va aduce cu el toată organizația municipală de la liberali. Numai că oamenii cu capul pe umeri nu au achiesat la dorința traseistului Marius Bodea, iar la USR au plecat doar 2 oameni din PNL: purtătorii de geantă ai lui Bodea, adică Răzvan Timofciuc și Ettiene Ignat.
Frații Lolek și Bolek (în poloneză „Bolek i Lolek”) sunt personajele principale ale unei serii de desene animate poloneze create de Wladyslaw Nehrebecki și Leszek Mech începând din 1963 până în 1986. Se presupune că Wladyslaw Nehrebecki a creat aceste personaje inspirându-se din caracterul celor doi fii ai săi.

Camelia Gavrilă și Maricel Popa, alias Miss Piggy și Broscoiul Kermit

Pentru cei care nu au citit textele din zilele trecute prezentăm mai jos și imaginile în care Maricel Popa și Camelia Gavrilă alias Broscoiul Kermit și Miss Piggy fac un Show Muppets la PSD. Acel text a fost un pamflet și orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare. Ca un element distinctiv, Miss Piggy poartă mărgele, în timp ce candidatul PSD la Primărie poartă „lanțișor”. Deci e clar că orice asemănare este pur întâmplătoare. Oricum, vom reveni în edițiile următoare cu informații noi, despre candidatul PSD și prietenele care îi fac campanie pe facebook.
De asemenea, vă prezentăm și imaginile cu Cip și Dale, din politica de Iași, adică primarul Mihai Chirica și ministrul Costel Alexe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *