Prima pagină » Bursa Barfelor » Continuă poveștile cu elevele și milițienii
Continuă poveștile cu elevele și milițienii

Continuă poveștile cu elevele și milițienii

27 feb. 2024, 02:00, 4 ,
BZI.ro, în Bursa Barfelor

La final de rubricuță, babele vă mai povestesc ceva de prin miliție. După ce v-au zis, zilele trecute, despre milițienii de la Pișcani, care racolau eleve de liceu, iaca au mai primit niște enformații. Se pare că o parte dintre gaborii de acolo sunt mega pasionați de liceene. Unele fete au fost luate pe la petreceri private și îmbătate mangă. Milițienii erau foarte atenți ca fetele să fie majore, în rest, dă-i bătaie. Faza este alta. Copchilele se bucurau că sunt băgate în seamă de milițieni și povesteau prin tot orașul. Poate controlul ăla entern ar trebui să verifice un pic toate zvonurile astea…

Comentarii
  • Destul de multe nereguli povestite in ultimul timp, clar ca e ceva in aer in zona aceea.

  • Sectia 4 Tatarasi

    Despre ce Pascani vorbim? Sa ne uitam la sectia 4 Tatarasi unde un mare Don Juan al tuturor politistilor in persoana lui ZETU da prin toate elevele si gospodinele din Tatarasi nealinate! Le serveste si cu tarie in timpul programului la crasmele din zona! Asta da politist de „proximitate” !

  • Grigorii Alexaandru

    Pai na nu trebe sa-si descarce” si pulitistii pistoalele undeva???? In loc sa umble dupa infractori ei umble dupa „pasarele” ca doar soseste primavara.

  • Domnul Zetu un baiat de aur! M-a ajutat si pe mine sa imi desfund cateva gauri intr-o perioada a anului! Transpira mult si oboseste dupa 2 minute dar e bun la casa omului cand nu mai ai nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *