Prima pagină » Local » Continuă dezastrul din trafic! Șoferii sunt din nou blocați în cozi lungi de câțiva kilometri, în Iași

Continuă dezastrul din trafic! Șoferii sunt din nou blocați în cozi lungi de câțiva kilometri, în Iași

18 sept. 2024, 08:01, 14 ,
în Local

Traficul din Iași este din nou paralizat, cu șoferii blocați în cozi interminabile ce se întind pe mai mulți kilometri. Cele mai mari probleme au fost semnalate în zonele Poitiers și Bucium, unde circulația este complet aglomerată.

Conform informațiilor de la fața locului, coloana de mașini pe direcția Poitiers spre Bucium ajunge până în zona Selgros. De asemenea, traficul este congestionat și în sens opus, de la Selgros spre Bucium.

Podul de la Selgros este și el complet blocat, iar Piața CUG a devenit un alt punct fierbinte, unde șoferii stau captivi în cozi lungi, încercând să ajungă la destinație. Situația din trafic se agravează pe zi ce trece, creând un disconfort major pentru locuitorii orașului.

Autoritățile nu au reușit încă să ofere soluții pentru rezolvarea acestor probleme acute de trafic.

Comentarii
  • Mergeti pe motocicleta, scuter sau bicicleta, mai lasati tabelele acasa !

  • De fapt, CUG-ul este blocat. Cei din CUG care aleg varianta granit ca să evite Podu Roș, așteaptă pe Poitiers. În Bucium nu e nicio problemă.

  • Bravo Mishule 👏 !
    Freaca-i pe fraieri ca asa merita, capete de vite ce sunt ei ! Nu te preocupa, o sa te voteze cu siguranta si data viitoare fara nicio remuscare !
    Taie-le apa, da-le si curent cu portia daca se poate, scoate jumate din autobuze si tramvaie ca nu le merita !
    Trage-le cate o flegma din belesticopter !
    Tine vitele din scurt ca sa nu li se urce la cap !
    Esti un lider adevarat, binemeritat de boi si vaci ! 👏

  • Savurați ce ați votat

    • Cei care l-au votat nu au masina sau merg gratis cu tramvaiul…cei care nu au mers la vot stau acum in trafic si il injura pe pitic.

  • mai avea chirica niste limitatoare de viteza in depozit si nu stia unde sa le amplaseze

  • Bodea amicul lui Chirica

    o nu… prostii invata incet ca se toana beton apoi 2 straturi de asfalt nu doar un strat subtire ca pe socola

  • A dat voie la dezvoltatori sa construiasca fara a se gindi pe termen lung. Parchetul danseaza dupa muzica lui, si toti sint fericiti in hora. S-a umplut iasul de popice. Cred ca o sa se cheme popiasi in scurt timp.

  • Care vot….țăranii de la Bârnova, Paun,Horpaz, etc….Pai ăștia ne inunda orașul…

    • Taranii de la Barnova, Paun, Horpaz… au plecat din Iasi din cauza unor tarani ca tine! Toti sunt salariati undeva in Iasi, te-ai gandit la asta? Sau poate tu esti pensionar si te deranjeaza ca iti ajunge greu tramvaiul la piata!

  • Vai ,, vai,, multa mu3 alora de au votat cu pla

  • Vai, vai, orasul se aglomereaza de carutele celor de la papusoi rezidens. Ba, daca nu mai vreti aglomeratie, cereti primarilor sa faca gradinite si scoli primare in satul vostru rezidential. Dar, carutasi cum sunteti, voi visati la autostrazi cu douaj’ de benzi de circulatie prin buricul targului… visati in continuare.

    PS: Trebuie montate si mai multe limitatoare de viteza. Inca e mult prea periculos pentru pietonii ieseni sa circule printre carutele voastre.

  • Aveți ce ați votat. Toți vreți sa duceți odraslele în centru la scoli. Sa stați în trafic încă 100 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *