Prima pagină » Local » Continuă circul la Iași! Vandam Constantin a fost filmat în timp ce s-a urcat pe un Range Rover pe ascuns. Mașina aparține lui Viorel Oarză – FOTO/VIDEO

Continuă circul la Iași! Vandam Constantin a fost filmat în timp ce s-a urcat pe un Range Rover pe ascuns. Mașina aparține lui Viorel Oarză – FOTO/VIDEO

10 apr. 2023, 02:00,
Sorin Pavelescu în Local

Vandam Constantin a fost arestat recent pentru tentativă la omor, însă circul continuă în mediul online. Într-un videoclip, Vandam apare urcat pe un autoturism. Mașina aparține lui Viorel Oarză

Continuă circul la Iași. Chiar dacă Vandam Constantin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă la omor, în mediul online e departe pacea. Recent, un videoclip în care Vandam apare alături de fratele său, Jean, face înconjurul internetului. Din câte se observă, Jean îl filmează pe Vandam în timp ce stă în picioare pe un autoturism, marca Range Rover, ce aparține lui Viorel Oarză.

Cei doi frați ar fi făcut asta ca să arate că nu se tem de nimic, însă au fost ironizați de internauți. Cei din urmă au spus că autoturismul lui Viorel Oarză s-ar fi aflat la un service auto, iar, din această cauză, cei doi frați și-ar fi permis să facă asta. În orice caz, războiul dintre clanuri nu pare că va lua sfârșit prea curând, deși, în noaptea de joi spre vineri, doi dintre Brăileni” au ajuns în arest. Jean Brăileanu a fost acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar fratele său, Vandam Constantin, de tentativă la omor calificat.

Mașina aparține lui Viorel Oarză, dar cine este vizat?

Polițiștii sunt cu ochii în patru.

„La data de 02 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetările cu privire la comiterea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, în vederea luării măsurilor legale.

De asemenea, au fost efectuate două percheziții domiciliare la persoanele bănuite de comiterea faptei. Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 02 aprilie a.c., între patru persoane care se deplasau cu două auto ar fi avut loc un conflict pe o stradă din municipiul Iași, în urma căruia nu au rezultat victime”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Interlopii nu ar fi cerut ajutorul poliției

Persoanele spre care a tras Vandam nu au cerut ajutorul poliției.

Facem precizarea că incidentul nu a fost sesizat la poliție. În cadrul anchetei a fost indisponibilizat un autoturism și supus unei expertize criminalistice. Având în vedere datele rezultate în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate de polițiștii SIC Iași, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

În baza probatoriului administrat în cauze, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore, la data de 06 aprilie a.c., a doi bărbați, ambii din municipiul Iași. Cercetările continuă”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Vandam Constantin se afla la volanul unui Porsche Panamera, pe data de 2 aprilie, în jurul orei 20:30, pe strada Eternitatea, iar pe locul din dreapta era Jean Brăileanu. Acolo, i-a observat pe nepoții lui Viorel Oarză, într-un autoturism, marca Audi Q7. A pus mâna pe un pistol și a tras două focuri de armă spre aceștia, de la volan, iar apoi s-a făcut nevăzut.

Jean Constantin a ajuns la rândul lui în arestul poliției după ce pe data de 20 martie 2023 a făcut o transmisiune live, pe Facebook, în care îl amenința cu moartea pe Viorel Oarză. Pentru asta, anchetatorii l-au acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comentarii
  • Ce poliție proasta avem,ăștia la câtă minte au se baga singuri la pârnaie, lăsa-i să se omoare între ei și câștigăm pe 2 linii unii morți alții în parnaie .Dar de unde,tentativele ăștia de șmecheri se omoară numai pe net iar când ajung fata în față fug unii de alții, sunteți jenanți !!!!

  • Urangutani cu ceafa lată și afumată…

  • Jean Brăileanu a fost acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar fratele său, Vandam Constantin, de tentativă la omor calificat. Ceilalți golani vor fi acuzați de viol cu spray-ul la cur de țigan.

  • Astia sunt smecheri pana ce vin mascatii. Cand i-au luat in primire mascatii, sunt varza, isi pierd orice glas. Pentru ei fericirea adevarata este cand le dau drumul procurorii in libertate, sunt fix ca oile cand le dai drumul din tarc. Astia smecheri ? Hai sa fim seriosi. Niste cocalari. Daca nu ar fi in gasca, daca nu ar fi tari in gura, ar fi niste plosnite ale societatii romanesti. Nici macar nu sunt din Iasi. Niste tigani deportati de la Galati, care au fost judecati de ciorile lor, staborul. Eu va spun ceva, Iasiul nu mai are demult smecheri. Smecheria la Iasi s-a terminat prin anii 2010. Acuma au ramas scursurile, atat.

  • Ce întrebare ia fost pusă ,”va violat?” :Cine?…poate urmează ….:)))

  • STRADELA COL. LANGA

    Alooooo, Politia, ANAF-ul, Jandarmii, PRESSAAAA, celelalte autoritati ale statului de drept, a Romaniei lucrului bine facut a lui Johanis, chiar nu se aude petrecerea din stradela Colonel Langa??? Acum, astazi 10 aprilie 2023, ora 15,00 !!! Rag aici manelistii in gura mare, se aude pana la Valea Lupului, striga la microfon in gura mare ,,aici se afla valorile Romaniei….!!!!” Tind sa ii cred ! AStia cu 4 clase, masini de sute de mii de euro si fara o zi pe cartea de munca?! Ce fac autoritatile statului? Unde sunt? Pentru ce sunt platite??? Nu putem avea liniste aici nici un om de prin vecini de zgomotul si mirosul care il emana astia! Rusine autoritatilor statului !!!!!

  • Daca tot e saptamana mare mai bine initiati o campanie de donare a tuburilor de spray domnilor interlopi din Iasi. Se pot accepta si tuburi de oxigen pentru cei mai dolofani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024