Prima pagină » National » Continuă ancheta în cazul motociclistului rănit de Monica Macovei. Bărbatul va fi supus unei noi intervenții chirurgicale
Continuă ancheta în cazul motociclistului rănit de Monica Macovei. Bărbatul va fi supus unei noi intervenții chirurgicale

Continuă ancheta în cazul motociclistului rănit de Monica Macovei. Bărbatul va fi supus unei noi intervenții chirurgicale

24 iun. 2024, 18:40,
BZI.ro, în National

Continuă ancheta în cazul motociclistului rănit în urma accidentului provocat de Monica Macovei. Ilie Constantin urmează să fie supus unor noi intervenții, cea de-a treia, mai exact. Recent i-au fost extrase alte materiale metalice în urma unei operații la cot.

Lui Ilie Constantin, motociclistul rănit grav în urma accidentului provocat de Monica Macovei, umrează să îi fie făcute și alte intervenții chirurgicale și asta după ce în urma ultimei operații la cot i-au fost depistate rămășite metalice.

După ce toate aceste rămășite metalice vor fi extrase din corp, lui Ilie Constantin va fi supus unui RMN. Acesta susține că are dureri de genunchi, că are ligamentele rupte și că nu poate flexa piciorul.

Ilie Consantin a cerut daune de 500 de mii de euro

În plus, motociclistul așteaptă și decizia judecătorilor în legătură cu acuzația de vătămare corporală din culpă, dar și în legătură cu daunele cerute în urma traumatismelor suferite.

Ilie Constantin cere daune materiale în valoare de 14.379 de lei și daune morale în valoare de 500 de mii de euro. În plus, știm că lui i-a fost propusă suma de 10.000 de euro, însă a refuzat-o.

Judecătoria Mangalia motivează condamnarea Monicăi Macovei la șase luni cu suspendare: Nu a avut timp de reacție

Judecătoria Mangalia arată în motivarea condamnării fostului ministru al Justiţiei, Monica Macovei, la şase luni de închisoare în urma accidentului rutier în care un motociclist a fost rănit, că o pedeapsă orientată spre minimul prevăzut de lege “este suficientă şi de natură a o reeduca pe inculpată”.

”Iniţial nu a recunoscut faptul că a pătruns pe contrasens, apoi, după întocmirea raportului de expertiză criminalistică auto, a recunoscut fapta aşa cum a fost reţinută în actul de inculpare, solicitând încheierea unui acord de recunoaştere a vinovăţiei şi pe parcursul judecăţii a avut o atitudine sinceră şi de recunoaştere a faptei”, se menţionează în document.

Comentarii
  • Da,recunosti ca ai fost vinovat si gata!Poti sta linistit.Oare chiar asa spun legile,cum arata asa zisii magistrati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *