Prima pagină » Actualitate » Contestaţia Sorinei Pintea, judecată pe 6 martie. Fostul ministru și-a dat demisia – UPDATE / FOTO

Contestaţia Sorinei Pintea, judecată pe 6 martie. Fostul ministru și-a dat demisia – UPDATE / FOTO

03 mart. 2020, 16:15,
în Actualitate

UPDATE: Pe baza unor surse, Sorina Pintea este dusă din nou la spital. Starea de sănătate a fostului ministru s-a agravat.

UPDATE: Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, și-a dat demisia din funcția de manager al Spitalului de Urgență „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, având în vedere că este judecată penal într-un dosar de corupție.

Știre inițială

Contestația fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, va fi judecată pe data de 6 martie 2020.

Reamintim faptul că Sorina Pintea a fost acuzată de luare de mită și a fost admisă hotărârea de arestare preventivă de 30 de zile la Poliția Capitalei. Starea de sănătate a fostului ministru nu este una favorabilă. Ieri, 2 martie, aceasta a fost transportată la spital.

Sorina Pintea, fostul ministru al sănătății, suferă de o boală autoimună, iar ieri a fost scoasă din Arestul Central al Poliției Capitalei pentru a fi dusă la Spitalul ”Sfânta Maria”. Sorina Pintea a fost supusă unui control medical, iar ulterior a revenit în arest.

Tribunalul București a decis – sâmbătă – arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, acuzația formulată fiind aceea de luare de mită în formă continuată. Totuși, această decizia nu este definitivă. Sorina Pintea ar fi luat mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezentau 7% din valoarea unui contract.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *