Prima pagină » Local » Contestația cu numărul 8 pentru AUR, la Iași! SURSE: Reprezentanți din partid ar fi depus plângeri
Contestația cu numărul 8 pentru AUR, la Iași! SURSE: Reprezentanți din partid ar fi depus plângeri

Contestația cu numărul 8 pentru AUR, la Iași! SURSE: Reprezentanți din partid ar fi depus plângeri

20 oct. 2024, 11:24, 5 ,
Redacția BZI în Local

Partidul AUR a ajuns la contestația cu numărul 8, la Iași. Pe surse, mulți reprezentanți AUR din partid sunt cei care au depus contestații pentru faptul că au fost oameni impuși de la București, deoarece se vor alegeri democratice.

Important de menționat este faptul că această contestație va fi respinsă deoarece ea a fost depusă la BEJ și nu la Tribunal.

Contestație AUR, la Iași!

Candidaturile AUR fuseseră contestate în mai multe județe

Până în prezent, candidaturile AUR fuseseră contestate în mai multe județe, inclusiv Bistrița-Năsăud, Timiș, Tulcea, Iași și Giurgiu.

Cu toate acestea, partidul a reușit să câștige la Curtea de Apel Suceava, precum și în alte instanțe din Tulcea și Timișoara. Aceste decizii permit partidului AUR să participe la scrutinul electoral, consolidându-și astfel prezența pe scena politică românească.

„Sunt convins că vom obţine mult mai multe locuri de parlamentar decât în octombrie 2020, când nu ne ştia mai mult de 60% dintre români. Sper să convingem românii în următoarea lună, până ajungem la vot pentru parlamentari, dezavuăm felul în care actuala coaliţie a ales să îşi bată joc de alegerile parlamentare şi prezidenţiale, nu înţelege nimeni când va fi alegerea pentru parlamentare, când va fi de prezidenţiale. Au comasat iniţial aceste alegeri ca să economisească bani la buget dar iată că tot 4 duminici vom merge la vot. Românii vor fi confuzi pentru că vor trebui să meargă trei duminici la vot, o alegere neinspirată.

Venim cu o formulă care combină profesioniştii, mulţi dintre ei sunt locul 1 la Senat în majoritatea judeţelor, cu membri AUR, cu cei care timp de patru ani au luptat pentru a opri fărădelegile sistemului USR-PNL-PSD-UDMR. (…) Ne arătăm nemulţumirea faţă de numărul mult prea mare de dosare, deci faţă de numărul mult prea mare de parlamentari. Românii au votat pentru a avea 300 de parlamentari şi, din păcate, şi în viitoarea legislatură numărul parlamentarilor nu va fi de 300. (…) Sunt bucuros că la Sălaj, de exemplu, avem o listă condusă de Valer Kovacs, un poliţist integru, demis de actuala conducere a Ministerului de Interne. Îl va contracandida acolo pe domnul Bode. Sunt bucuros că, la Bistriţa, activistul de mediu Tiberiu Boşutar se va lupta cu mafia comună PSD-PNL. Sunt bucuros că doamna Dorina Barcari, o specialistă în domeniul feroviar, dar şi o specialistă în pensii, a ales să deschidă lista la Senat, la fel la Timiş îl avem pe Florin Popov

ici, care până acum câteva luni a fost preşedintele Camerei de Conturi. Aceşti profesionişti vor fi dublaţi de tineri din cadrul organizaţiilor AUR”, a spus George Simion, liderul AUR, la depunerea candidaturilor.

La Iași au mai fost deja depuse 3 contestații care au mari șanse de reușită. Una dintre contestații este făcută de Alexandru Muraru, deputat PNL (Dosar 5600/99/2024 și 5608/99/2024).

Contestațiile se vor judeca la tribunal pe data de 22 octombrie.

Comentarii
  • Miticii sudiști impun oamenii lor slugi valahe de la bucale dintotdeauna în toate partidele deoarece Moldova este considerată de ei o provincie anexată locuită de moldoveni fără cap și fără coloană vertebrală !

    • Terminati cu certurile inutile

      Inceteaza sa-ti mai atacai oamenii tai doar pentru ca vin din sud. O natiune e o familie. Nu va mai certati intre voi pentru ca unul locuieste in sud si altul in nord.
      Simion nu reprezinta pe nimeni. Nici pe moldoveni, nici pe munteni, nici pe ardeleni, nici pe nimeni. El e un escroc profitor care umbla dupa bani si nimic mai mult.

  • Votati Diana Sosoaca la parlamentare si mergeti la alegerile prezidentiale ca sa va anulati votul, scrieti numele ei pe buletinul de vot si puneti stampila pe el.
    TOT ce Diana a spus de 4 ani incoace s-a adeverit.

  • Inca o dovada ca Deep State prin Spurcatii Tradaori Anti-crestini cu shortuletz conduc Colonia Romania si romanii, IDIOTI fara egal in UNIVERS, care dorm ca boii in picioare !
    Inca o dovada ca Lingurarul Caldarar Simuion hAURarul Spurcat, sugator de rama jidaneasca este a
    n-shpea roata la carutza, incepand sa o ia in freza de la cei care s-au folosit de el, IDIOTUL irecuperabil.
    Inca o dovada ca in presa sunt TRADATORI de tara Acoperiti, care sunt din Opozitia Controlata, si care acum isi arata public arama : activenews.ro este siteul care a scornit scrisoarea anti-crestina impotriva doamnei Diana Sosoaca atunci cand a ridicat icoanele in Casa Satanei Yehova Parlamentul European Satanist ! Desi pe rite se publica multe informatii utile, in esenta acesta este clar din Opozitia Controlata incepand cu seful sau Babuinul Constipat Roncea.Asa scoate Dumnezeu putregaiul la suprafata !

    ,,Masoneria subminează democrația din România. După ce a primit gratuit de la Guvernul PSD un teren imens în București pentru a-și înălța „templul” și după ce fostul premier PSD Adrian Năstase a transformat masoneria, altfel o organizație anticreștină condamnată de BOR, în „asociație de utilitate publică” finanțată de stat, adică de toți românii, fără vrerea lor, iată că masonerie pare să vrea să joace un rol direct și pe față în politică și să atace procesul electoral democratic prin eliminarea AUR, pentru a fi pe placul tuturor celorlalte forțe politice, în fapt tot anticreștine, dacă le urmărim agenda cu atenție.
    Aceasta pare să fie marea miză a tentativei de distrugere a AUR la Bistrița, prin contestarea listelor partidului, operațiune despre care a avertizat ieri liderul suveranist George Simion: „În 2024 nu mai avem o Românie democratică, ei controlează judecătorii, ei controlează procurori, ei controlează trusturi media și astăzi, mâine și poimâine vor fi zilele decisive în care AUR fie va intra pe buletinele de vot, fie, sabotat din interior și din exterior, va dispărea.” Cine sunt acești „ei”?
    Am încercat să vedem și noi pe plan local cine sunt și am descoperit legături pe care „elitele bistrițene” nici nu se feresc să le arate, ba chiar dimpotrivă, le afișează cu ostentație și opulență.
    Nu întâmplător, chiar azi, când se dorește sărbătorirea eliminării AUR din alegeri la Bistrița-Năsăud, se împlinesc 20 de ani de la „aprinderea luminilor” Lojei locale, ocazie cu care au venit din nou la Bistrița, pentru a organiza o mare sindrofie aniversară, reprezentanții Marii Loje Naționale din România, cu tot cu „Marele Maestru” Radu Bălănescu. După ceremonia ritualică de rigoare, în această seară sunt așteptați la Domeniile Transilvania peste 250 de masoni pentru a sărbători, în felul lor, inclusiv distrugerea AUR, probabil ca o ofrandă adusă evenimentului masonic. Spunem că conducerea masonică vine „din nou” la Bistrița, pentru că numai ce anul trecut masoneria a desfășurat un eveniment „di granda” intitulat „Gala Elitelor Bistrițene” și la care a luat parte toată protipendada locală, de la prefect și președinte de Consiliu Județean, la fostul șef SRI și președintele Baroului Bistrița-Năsăud, adică exact cei ce decid soarta AUR.
    Iată cât de pe față a ajuns să acționeze masoneria din România.
    În fotografiile de la evenimentul „grandios” îi avem la masa „elitelor” și pe scenă, sub ochiul, echerul și compasul masonic, pe următorii (foto sus), de la stânga la dreapta, pe următorii:
    Teofil Ciorbă – Prefectul Județului Bistrița-Năsaud
    Radu Moldovan – Președintele Consiliul Județean Bistrița-Năsaud
    Radu Bălănescu – „Marele Maestru” al Marii Loje Naționale a României
    Gabriel Lazany – manager la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, actualmente Primar de Bistrița
    Ioan Mocanu – fostul șef SRI Bistrița-Năsaud și apoi la Mureș
    Paranteză: Ioan Mocanu, șeful SRI este și cumătru cu Radu Moldovan. Cei doi au fost nași de cununie ai omului de afaceri Radu Ilieșiu, căsătorit cu ziarista Radio Transilvania Mirela Toth.
    Și ultimul dar nu chiar cel din urmă, în colțul din dreapta, Alin Moruțan de profesie avocat, Președintele Baroului Bistrița-Năsaud, potrivit surselor locale mason cu poziție de coordonare la nivel de Loje pe regiunea N-V și Nașul de cununie al fratelui Președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsaud, Radu Moldovan, Macarie Moldovan, care a fost numit Director Adjuncy în cadrul Regiei de Apa, Aquabis, aflată de altfel în subordinea Consiliului Județean unde șef este chiar fratele său, baronul local Radu Moldovan.
    Acestea sunt „elitele” care vor să decidă eliminarea AUR din Bistrița, operațiune organizată tentacular în mai multe zone din țară.
    Fotografia de mai sus reprezintă doar imaginea unei singure ventuze din vârful tentaculelor caracatiței care a cuprins întreaga Românie. Acestora li se opune AUR, inclusiv prin protestul anunțat azi la Bistrița, în ziua „marii sărbători” masonice.
    FOTO: Baronul Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud, vorbind sub ochiul, echerul și compasul masonic la Gala Masonică a „elitelor bistrițene” formate din politicieni, sereiști, judecători și avocați https://www.activenews.ro/thumb-888?/articole/192688.jpg
    Mareele Maestru” Radu Bălănescu mulțumindu-i de pe scenă lui Radu Moldovan https://www.activenews.ro/documente/Masonul%20Balanescu%20la%20Bistritia.jpg ‘’
    https://www.activenews.ro/opinii/Masoneria-submineaza-democratia-din-Romania.-Eliminarea-AUR-pusa-la-cale-ca-o-ofranda-a-marii-manifestari-masonice-de-la-Bistrita-Protest-la-sindrofia-de-20-de-ani-de-la-aprinderea-luminilor-Lojei-din-care-fac-parte-mari-oficialitati-locale-FOTO-192688

  • Alergia la ADEVAR se trateaza cu STREANGUROL si LOPATIN !
    O sa aveti parte de tratament gratuit.Sapun sa aveti ca funia este gratis !

    PROTEJAȚI-VĂ IGNORANȚA ! Pentru siguranța dumneavoastră închideți acest
    articol/comentariu acum!Cei care continuă sa citeasca o fac pe riscul lor !

    Votati COASA Mortii si SERINGA !
    Semnul electoral al PNL & PSD & USR & UDMR & AUR !
    Votati-va CALAII !!!

    Inca o dovada ca Deep State prin Spurcatii Tradaori Anti-crestini cu shortuletz conduc Colonia Romania si romanii, IDIOTI fara egal in UNIVERS, care dorm ca boii in picioare !
    Inca o dovada ca Lingurarul Caldarar Simuion hAURarul Spurcat, sugator de rama jidaneasca este a
    n-shpea roata la carutza, incepand sa o ia in freza de la cei care s-au folosit de el, IDIOTUL irecuperabil.
    Inca o dovada ca in presa sunt TRADATORI de tara Acoperiti, care sunt din Opozitia Controlata, si care acum isi arata public arama : activenews.ro este siteul care a scornit scrisoarea anti-crestina impotriva doamnei Diana Sosoaca atunci cand a ridicat icoanele in Casa Satanei Yehova Parlamentul European Satanist ! Desi pe rite se publica multe informatii utile, in esenta acesta este clar din Opozitia Controlata incepand cu seful sau Babuinul Constipat Roncea.Asa scoate Dumnezeu putregaiul la suprafata !

    ,,Masoneria subminează democrația din România. După ce a primit gratuit de la Guvernul PSD un teren imens în București pentru a-și înălța „templul” și după ce fostul premier PSD Adrian Năstase a transformat masoneria, altfel o organizație anticreștină condamnată de BOR, în „asociație de utilitate publică” finanțată de stat, adică de toți românii, fără vrerea lor, iată că masonerie pare să vrea să joace un rol direct și pe față în politică și să atace procesul electoral democratic prin eliminarea AUR, pentru a fi pe placul tuturor celorlalte forțe politice, în fapt tot anticreștine, dacă le urmărim agenda cu atenție.
    Aceasta pare să fie marea miză a tentativei de distrugere a AUR la Bistrița, prin contestarea listelor partidului, operațiune despre care a avertizat ieri liderul suveranist George Simion: „În 2024 nu mai avem o Românie democratică, ei controlează judecătorii, ei controlează procurori, ei controlează trusturi media și astăzi, mâine și poimâine vor fi zilele decisive în care AUR fie va intra pe buletinele de vot, fie, sabotat din interior și din exterior, va dispărea.” Cine sunt acești „ei”?
    Am încercat să vedem și noi pe plan local cine sunt și am descoperit legături pe care „elitele bistrițene” nici nu se feresc să le arate, ba chiar dimpotrivă, le afișează cu ostentație și opulență.
    Nu întâmplător, chiar azi, când se dorește sărbătorirea eliminării AUR din alegeri la Bistrița-Năsăud, se împlinesc 20 de ani de la „aprinderea luminilor” Lojei locale, ocazie cu care au venit din nou la Bistrița, pentru a organiza o mare sindrofie aniversară, reprezentanții Marii Loje Naționale din România, cu tot cu „Marele Maestru” Radu Bălănescu. După ceremonia ritualică de rigoare, în această seară sunt așteptați la Domeniile Transilvania peste 250 de masoni pentru a sărbători, în felul lor, inclusiv distrugerea AUR, probabil ca o ofrandă adusă evenimentului masonic. Spunem că conducerea masonică vine „din nou” la Bistrița, pentru că numai ce anul trecut masoneria a desfășurat un eveniment „di granda” intitulat „Gala Elitelor Bistrițene” și la care a luat parte toată protipendada locală, de la prefect și președinte de Consiliu Județean, la fostul șef SRI și președintele Baroului Bistrița-Năsăud, adică exact cei ce decid soarta AUR.
    Iată cât de pe față a ajuns să acționeze masoneria din România.
    În fotografiile de la evenimentul „grandios” îi avem la masa „elitelor” și pe scenă, sub ochiul, echerul și compasul masonic, pe următorii (foto sus), de la stânga la dreapta, pe următorii:
    Teofil Ciorbă – Prefectul Județului Bistrița-Năsaud
    Radu Moldovan – Președintele Consiliul Județean Bistrița-Năsaud
    Radu Bălănescu – „Marele Maestru” al Marii Loje Naționale a României
    Gabriel Lazany – manager la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, actualmente Primar de Bistrița
    Ioan Mocanu – fostul șef SRI Bistrița-Năsaud și apoi la Mureș
    Paranteză: Ioan Mocanu, șeful SRI este și cumătru cu Radu Moldovan. Cei doi au fost nași de cununie ai omului de afaceri Radu Ilieșiu, căsătorit cu ziarista Radio Transilvania Mirela Toth.
    Și ultimul dar nu chiar cel din urmă, în colțul din dreapta, Alin Moruțan de profesie avocat, Președintele Baroului Bistrița-Năsaud, potrivit surselor locale mason cu poziție de coordonare la nivel de Loje pe regiunea N-V și Nașul de cununie al fratelui Președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsaud, Radu Moldovan, Macarie Moldovan, care a fost numit Director Adjuncy în cadrul Regiei de Apa, Aquabis, aflată de altfel în subordinea Consiliului Județean unde șef este chiar fratele său, baronul local Radu Moldovan.
    Acestea sunt „elitele” care vor să decidă eliminarea AUR din Bistrița, operațiune organizată tentacular în mai multe zone din țară.
    Fotografia de mai sus reprezintă doar imaginea unei singure ventuze din vârful tentaculelor caracatiței care a cuprins întreaga Românie. Acestora li se opune AUR, inclusiv prin protestul anunțat azi la Bistrița, în ziua „marii sărbători” masonice.
    FOTO: Baronul Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud, vorbind sub ochiul, echerul și compasul masonic la Gala Masonică a „elitelor bistrițene” formate din politicieni, sereiști, judecători și avocați https://www.activenews.ro/thumb-888?/articole/192688.jpg
    Mareele Maestru” Radu Bălănescu mulțumindu-i de pe scenă lui Radu Moldovan https://www.activenews.ro/documente/Masonul%20Balanescu%20la%20Bistritia.jpg ‘’
    https://www.activenews.ro/opinii/Masoneria-submineaza-democratia-din-Romania.-Eliminarea-AUR-pusa-la-cale-ca-o-ofranda-a-marii-manifestari-masonice-de-la-Bistrita-Protest-la-sindrofia-de-20-de-ani-de-la-aprinderea-luminilor-Lojei-din-care-fac-parte-mari-oficialitati-locale-FOTO-192688

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`