Prima pagină » Sanatate » Diete si regimuri » Consumul a 3 curmale pe zi are efecte incredibile asupra corpului
Consumul a 3 curmale pe zi are efecte incredibile asupra corpului

Consumul a 3 curmale pe zi are efecte incredibile asupra corpului

27 sept. 2020, 19:05,
în Sanatate

Beneficiile curmalelor pentru sanatate! Curmala are reputația de a fi dulce, ceea ce este nedrept. Aceste fructe sunt mult mai sănătoase decât dulciurile! Există o mulțime de motive excelente pentru a consuma curmale în mod regulat. Deci, dacă vă place sa gustati ceva dulce seara, atunci nu luați primul pachet de bomboane, ci mâncați o curmala. Iata de ce!

Vase de sânge

Datele sunt bune pentru vasele de sânge, deoarece ajută la prevenirea formării de calciu. Prea mult calciu în vasele de sânge poate înfunda arterele, ceea ce poate duce la riscul de accidente vasculare cerebrale, infarct și alte boli cardiovasculare. Mâncarea a doar trei curmale face diferența reală!

Ficat

S-au făcut cercetări cu privire la efectele pe care curmalele le pot avea asupra ficatului si s-a demonstrat ca micile curmale întăresc acest organ.

Beneficiile curmalelor pentru sanatate: inima

Acest fruct este, de asemenea, minunat pentru inima ta. Conține o cantitate mare de potasiu, ceea ce il face să fie foarte eficientă în ceea ce privește prevenirea bolilor de inimă. Colesterolul LDL va fi mult mai scăzut datorită curmalelor și riscul de accident vascular cerebral și atac de cord va fi mult mai mic.

Ochi

Unul dintre lucrurile pe care curmalele le conțin este vitamina A. Această vitamină vă ajută să vă protejați ochii și să vă regenerați corneea. Fructul conține, de asemenea, o mulțime de luteină și zeaxantină, care vă protejează ochii și generează un filtru protector împotriva razelor UV dăunătoare.

Energie

Curmalele sunt gustarea perfectă între mese, ca si nucile. Acestea conțin zahăr pentru a vă oferi impulsul energetic de care aveți nevoie. Completați gustarea cu nuci și acest stimul va dura și mai mult datorită grăsimii pe care o conțin nucile. În același timp, vitaminele stimulează activitatea creierului.

Beneficiile curmalelor pentru sanatate: digestie

Consumul unei curmale sau două vă va stimula digestia. Constipația, indigestia și altele asemenea vor fi atenuate sau prevenite cu efectul de curățare a curmalelor. Datorită aminoacizilor și fibrelor pe care le conțin, curmalele vă ajută corpul să digere alimentele pe care le consumați și, de asemenea, să vă optimizeze digestia.

Durere

Curmalele conțin magneziu și acest lucru ajută la calmarea oricăror dureri pe care le-ați putea avea. Acest lucru are, de asemenea, un efect antibacterian care ajută la prevenirea și reducerea infecțiilor. Cu alte cuvinte, curmalele sunt foarte bune pentru sănătatea ta și ar fi bine dacă ai mânca câteva în fiecare zi!

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`