Prima pagină » Local » Consumator de droguri, obligat de judecători să lucreze pentru a preveni consumul de stupefiante!
Consumator de droguri, obligat de judecători să lucreze pentru a preveni consumul de stupefiante!

Consumator de droguri, obligat de judecători să lucreze pentru a preveni consumul de stupefiante!

23 nov. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un tânăr din municipiul Iași, acuzat de consum de droguri, a fost obligat să lucreze în folosul comunității. Acesta va trebui să muncească pentru prevenirea consumului de stupefiante.
Așadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus condamnarea lui Tudor Ștefan Arhip la patru luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru consum de droguri.

„Obligă inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 30 de zile, în cadrul Consiliului Local Iași – Direcția de Asistență Comunitară, la Căminul de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”, ori în cadrul Consiliului Local Iași – Direcția Fond Locativ. De asemenea, îl obligă pe inculpat să frecventeze un program de reintegrare socială dintre cele derulate de Serviciul de Probațiune Iași sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate în domeniul prevenirii consumului de droguri”, au menționat magistrații ieșeni.

Drogurile găsite asupra lui au fost confiscate

De asemenea, instanța a confiscat de la acesta drogurile găsite asupra sa. De remarcat este faptul că sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.
Procesul individului a început pe data de 27 iunie 2019. Conform procurorilor ieșeni, la începutul anului 2017, individul a fost prins de un echipaj de Poliție având cantitatea totală de 14,68 grame de canabis, un cântar electronic și un recipient de sticlă pe care s-au pus în evidență tetrahidrocannabinol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *