Inca din antichitate lamaia a aratat ca are puteri incredibile de a detoxifica organismul, de a sprijini functia organelor cu rol de purificare, de a intari sistemul imunitar si a incetini actiunea radicalilor liberi pentru a preveni dezvoltarea diferitelor boli.
Putina lume stie insa ca cea care contine de pana la zece ori mai multe vitamine este coaja lamaii. In plus, pentru a va bucura de beneficiile acestui fruct trebuie sa-l consumati inghetat!
Potrivit ultimelor studii in vigoare, coaja lamailor are capacitatea de a distruge orice parazit sau vierme prezent in corp, avand totodata capacitatea de a stimula eliminarea toxinelor din organism. Lamaia are si un puternic efect antibacterian, regleaza tensiunea arteriala si nu in ultimul rand combate stresul si depresia.
Citeste si Dieta cu lamaie. Cum sa pierzi 10 kilograme in 16 zile
Conditia esentiala este ca lamaia sa fie consumata congelata!
Procedura de congelare este extrem de simpla: se spala bine lamaile cu apa si bicarbonat, se clatesc apoi se pun la congelator. Dupa ce ingheata fructul se razuie si se transforma intr-o pudra de lamaie care se consuma in salate, inghetata, supe, sosuri sau cereale si in diverse bauturi.
Citeste continuarea pe culinar.bzi.ro