Prima pagină » Radio » Actualitate » Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, s-a schimbat enorm. Cum arată la vârsta de 50 de ani și cu ce se ocupă

Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, s-a schimbat enorm. Cum arată la vârsta de 50 de ani și cu ce se ocupă

26 iul. 2023, 11:57,
în Radio

Consuelo Matos Gomez, fosta soţie a lui Adrian Mutu, ajunsă la vârsta de 50 de ani, s-a schimbat enorm în perioada scursă de la divorț. Cei doi au fost căsătoriți timp de 8 ani și s-au despărțit în 2013. În plus, Consuelo și Adrian Mutu au două fiice împreună, cea mare, Adriana, având acum 17 ani.

Adrian Mutu și Consuelo Matos Gomez au fost căsătoriți între anii 2005 și 2013 și au împreună două fiice, pe Adriana Lea (17 ani) și Maya Vega (15 ani). Fosta soţie a „Briliantului” s-a mutat în Republica Dominicană, țara natală, și duce o viață liniștită.

Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu

După divorțul de tatăl fiicelor ei, Consuelo Matos Gomez s-a retras în țara natală, în Republica Dominicană, acolo unde și-a deschis propria agenție imobiliară. Aceasta se ocupă cu vânzarea caselor dintr-un complex de lux, iar prețul unei locuințe este de aproximativ un milion de dolari. Totodată, aceasta a cochetat în tinerețe și cu actoria, jucând în două fime de succes – „Desperado” și „El Mariachi”.

În plus, ea se ocupă cu creșterea celor două fiice din mariajul cu Adrian Mutu. Fiica cea mare, Adriana, a împlinit de curând 17 ani și este de o frumusețe exotică, semănând foarte bine cu mama ei. Tânăra are deja prieten, însă o nouă provocare pentru „Briliant” va veni în curând, deoarece Adriana și-a exprimat dorința de a studia în Europa.

Adrian Mutu, care își vede fiicele de două ori pe an, are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții.

„M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții. Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc”, a spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu este foarte mândru de copiii săi, mai ales de cele două fiice, din mariajul cu Consuleo. „Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”.

Consuelo Matos Gomez este o femeie rafinată

După divorțul răsunător de celebrul fotbalist, frumoasa brunetă originară din Republica Dominicană a ales să revină la numele ei de fată, Matos Gomez. Totodată, în urma separării, ea a primit și custodia fetelor, Adriana și Maya.

Cu toate că este o femeie rafinată de o frumusețe aparte, după divorțul de Mutu, Consuelo a ales să nu se mai afișeze atât de mult în public sau ori pe rețelele de socializare. Ceea ce se știe despre ea este că deține anumite afaceri în domeniul imobiliarelor în țara natală și duce o viață liniștită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`