Prima pagină » Cultural » Constantin Zamfirescu a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate actuală. „Măcar 5 ani”

Constantin Zamfirescu a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate actuală. „Măcar 5 ani”

06 dec. 2023, 08:57,
în Cultural

Constantin Zamfirescu, unul din cei mai iubiți actori de comedie din țara noastră, a vorbit despre starea sa de sănătate actuală. Gogoașă, cunoscut sub numele său de scenă, a avut succes în domeniul actoriei și a apărut în diverse producții care au fost apreciate de către public.

Actorul, care aduce mereu zâmbetul pe buze tuturor, nu a avut o viață lipsită de îngrijorări. De la o vârstă fragedă, a trebuit să facă față unor probleme de sănătate, și acum câțiva ani a primit un diagnostic dificil.

Acum câțiva ani Constantin Zamfirescu a primit o veste tragică

Toți cei care sunt familiarizați cu Constantin Zamfirescu știu că actorul este întotdeauna plin de optimism și zâmbetul nu-i lipsește, chiar și în fața greutăților vieții. Cu toate problemele sale de sănătate, el a ales să devină actor de comedie și să transmită energie pozitivă și celor din jur.

Acum câțiva ani, personajul Gogoașă din faimosul serial „Trăsniții” a primit o veste tragică, fiind diagnosticat cu cancer renal. A urmat o luptă dificilă cu boala, iar în urma unei intervenții chirurgicale, i-a fost îndepărtat unul dintre rinichi.

Constantin Zamfirescu, despre starea sa de sănătate

În aceste circumstanțe, artistul rămâne optimist și dorește să fie realist. Au trecut trei ani de la operația chirurgicală, dar el afirmă că mai are nevoie de cel puțin doi ani pentru a fi sigur că s-a vindecat complet de cancer.

Niciodată nu s-a lăsat învins de probleme, acesta fiind și motivul pentru care a reuși să depășească mai ușor această dificultate. Constantin Zamfirescu duce o viață sănătoasă și acordă atenție alimentației sale. După intervenția chirurgicală, a renunțat complet la consumul de proteine animale și, de asemenea, consumă o cantitate mare de lichide, având în vedere că trăiește cu un singur rinchi.

„De la foarte bine în sus. Dacă mansarda e întreagă, restul se repară. Sunt optimist în permanență. E adevărat că sunt la 3 ani de după intervenția aia severă și se spune că după un cancer trebuie să aștepți măcar 5 ani să dai un verdict că ai fi scăpat sau nu.

Eu sunt, după câte simt eu, foarte ok. Mă mențin așa și mentalul meu trebuie să fie ok, dar dacă tot zici sufăr, am avut o boală și te îngropi, s-ar putea să îți creezi necazuri. Eu nu!

Sunt foarte atent, pentru că odată ce nu mai am un rinichi, din cauza intervenției chirurgicale, lichidele pe care le consum trebuie să fie într-o cantitate foarte mare, ca să îl hipertrofiez pe ăla pe care îl mai am, cu foarte puțină sare și să nu am proteină animală, pentru că celula canceroasă se hrănește cu asta”, a mărturisit Gogoașă despre starea sa de sănătate,  în cadrul unei emisiuni TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`