Prima pagină » Titlurile zilei » Constantin Ungureanu, inspector la Poșta Română din Iași, face campanie electorală pentru PSD în timp ce ar trebui să fie la birou! Colegii au răbufnit: „Toți stau drepți în fața lui pentru că îi intimidează, scoate în față relația de rudenie cu deputatul Vasile Cîtea”

Constantin Ungureanu, inspector la Poșta Română din Iași, face campanie electorală pentru PSD în timp ce ar trebui să fie la birou! Colegii au răbufnit: „Toți stau drepți în fața lui pentru că îi intimidează, scoate în față relația de rudenie cu deputatul Vasile Cîtea”

24 sept. 2024, 02:00, 13 ,
Alexandra MAISNER în Titlurile zilei

Deși încasează lunar salariu de la Poșta Română, Constantin Ungureanu face campanie electorală PSD, în loc să își îndeplinească atribuțiile de serviciu

Constantin Ungureanu este fostul director adjunct al Poștei Române Iași, actual inspector în cadrul instituției. Acesta este acuzat de colegi că face campanie electorală PSD și se laudă că este cumătru cu deputatul Vasile Cîtea.

Constantin Ungureanu încasează salariu de la Poșta Română iar în loc de serviciu, face campanie electorală pentru PSD

Colegii din Poșta Română Iași sunt revoltați de faptul că fostul director adjunct, actual inspector în cadrul Poștei Române Iași, Constantin Ungureanu, nu își îndeplinește atribuțiile de serviciu. Acesta își intimidează colegii, lăudându-se că este cumătru cu Viorel Cîtea.

Constantin Ungureanu este responsabil PSD, colegiul 7, alături de deputatul Vasile Cîtea. Din colegiul 7 fac parte orașul Podu Iloaiei și comunele Butea, Lungani, Dumești, Al. I. Cuza, Erbiceni, Oțeleni, Lețcani, Valea Lupului, Românești, Popești și Mădârjac.

„Constantin Ungureanu a fost director adjunct al Poștei Române, a fost pus în funcție prin presiunile lui Vasile Cîtea. Acum este inspector în cadrul instituției, el se ocupă, de fapt, de niște statistici, verifică timpii de livrare. În PSD, este responsabil de colegiul 7. Acesta vorbește urât atât cu colegii de serviciu, cât și cu cei din partid. Cere tot felul de situații statistice până la ora 14.00, deși este în timpul orelor de serviciu de la poștă. El este coordonatorul de zonă a domnului Vasile Cîtea și știe că are spatele asigurat și nimeni nu îl poate atinge. Programul lui Constantin Ungureanu de la poștă este 8.30-16.30, dar el pleacă la partid în acest interval, de multe ori, nici nu vine la serviciu. Peste tot prin Poșta Română se prezintă că este cumătru cu Cîtea și membru de seamă a PSD. În zilele în care vine la serviciu, își ia bilete de voie, pleacă atunci când vrea și vine la fel, când își dorește”, declară colegii de serviciu a lui Constantin Ungureanu.

Constantin Ungureanu este acuzat că face campanie electorală pentru PSD, pleacă în timpul programului de la poștă pentru a-și îndeplini atribuțiile de la partid.

„Inclusiv în Poșta Română, el face campanie electorală pentru PSD iar oamenii nu au curaj să îi spună nimic. Toți stau drepți în fața lui pentru că îi intimidează, scoate în față relația de rudenie între el și Vasile Cîtea. Niciodată nu are la zi atribuțiile de serviciu, mereu amână, mereu găsește scuze, niciodată nu își termină treaba la timp. Să nu cumva să îmi treceți numele, eu am nevoie de locul acesta de muncă și dacă el chiar este cumătru cu Vasile Cîtea, așa cum tot se laudă, am să am probleme”, a spus un coleg de al lui Constantin Ungureanu.

Amintim că anul trecut, la Poșta Română, a mai avut loc un scandal. Președintele de sindicat, Matei Brătianu, refuza să părăsească funcția deși nu își mai putea realiza atribuțiile de serviciu.

Colegii lui Constantin Ungureanu au dorit să își păstreze anonimatul de frică. Aceștia susțin că fostul director adjunct le poate crea probleme.

Constantin Ungureanu neagă acuzațiile colegilor: „Problemele de partid sunt separate, serviciul este serviciu”

Contactat de reporterii BZI, Constantin Ungureanu neagă acuzațiile colegilor. Acesta susține că își îndeplinește sarcinile și nu pleacă în timpul orelor de serviciu pentru a rezolva problemele din PSD. Acesta a transmis că nu face campanie electorală la Poșta Română Iași, în sediul de pe strada Cuza Vodă.

„De unde aveți informația, în primul rând? Am să îmi sun și eu avocatul. Colegii care spun, în primul rând, să își facă ei treaba. Eu nu am nicio treabă. Eu îmi fac treaba, eu vin la serviciu conform programului. Ce ține de partid este separat, ce este la serviciu, este separat. Am să îmi consult și eu avocatul, să văd cine mă denigrează. În comparație cu cei care spun și nu fac nimic, eu îmi fac treaba. Eu nu mă laud că domnul Vasile Cîtea este cumătrul meu. Problemele de partid sunt separate, serviciul este serviciu. Eu nu am spus la nimeni nimic, nu am făcut la nimeni nimic, eu vin la program, în comparație cu cei care spun că nu o fac”, a declarat Constantin Ungureanu, inspector Poșta Română.

Deputatul Vasile Cîtea susține că atribuțiile din PSD sunt programate în așa fel încât Constantin Ungureanu să nu se suprapună cu programul de la Poșta Română.

„Este foarte multă treabă în PSD, îl trimit la prășit, la săpat fasole, este extraordinar de multă treabă. Ce dracu? N-am treabă cu el. Este, într-adevăr, cumva repartizat ca activitate. Dar lucrurile astea se fac în campanie, în weekend, deci nu este o chestiune ca un serviciu să fie zi de zi. Participă la diferite evenimente care sunt organizate în județ iar, în general, de fapt, în mod sigur, se desfășoară sâmbăta și duminica, nu văd care este supărarea. Chiar dacă îmi este cumătru, eu nu am abordat niciodată pe nimeni pentru el. Și nu numai pentru el, pentru nimeni să îi facă vreun favor. Eu nu mă implic, nu are niciun fel de legătură una cu alta. Activitatea personală și cumetria este una, serviciile sunt alta și nu au legătură nici măcar cu cabinetul meu de parlamentar. Atribuțiile de la partid nu sunt gândite să plece în afara programului său de muncă. Eu am mai avut niște discuții acolo, la Poșta Română sunt discuțiile dintre ei, este competiția între ei și scot tot felul de lucruri. Eu i-am botezat copilul acum 14-15 ani, nu am preconizat acum mulți ani, când i-am botezat, că lucrurile vor evolua în sensul acesta și cineva va suspecta niște lucruri că se vor face într-o parte sau în alta”, a spus deputatul PSD, Vasile Cîtea.

Prezentăm mai jos printscreen-uri cu dovezile propagandei politice pe care o face Constantin Ungureanu pentru Partidul Social Democrat.

Deși încasează lunar salariu de la Poșta Română, Constantin Ungureanu face campanie electorală PSD în loc să își îndeplinească atribuțiile de serviciu. Colegii susțin că acesta scoate în față relația de rudenie cu deputatul Vasile Cîtea și se laudă că nimeni nu îl poate da afară pentru că are spatele asigurat.

Comentarii
  • Ungurene, dar de starleta aia pesedistă nu zice nimeni ? Că bilet de voie îți iei când lebăda vrea să dea din aripi, mă-nțelegi. Ia întreabă-ți avocatul cum se numește asta !

    • Ursanu,nu mânca kakat,atât îți spun!

      • Băbăciunea Opărescu Cersecuculeț Danabagabela (zis Gheboasă)te lucrează bă Câtea, vor să-ți ia țâța de la gură, ia legătura cu Ursasulea Popangiu. Toți de la poșta română stau cu sinecua-n gură. Ziua trece leafa merge.

      • Luci, fost coleg din liceu cu Ungureanu

        Nu acuzați lumea fără probe. Dacă aveți probe mergeți LA DNA, minister, politie, unde vreți d-voastră. Așa se face într-o țară civilizata. În cazul în care este vinovat sa plătească, dacă nu….

    • Nu-i starletă lebăda neagră, e o expirată care i-a sucit capul țăranului.

  • Laurentiu O.

    Un venetic pe spatele cumătrului! Stă toată ziua în colțul parcării terorizând angajații și vizitatorii cu telefonul ….filmeaza , pozează , vorbește la căști , se face ca are treabă ? Ca ce ? Ca paznic la parcare ?

  • Cine-i Ungureanu și cine-i Câtea, că noi ieșenii nu am auzit de ei?

  • Nelu Santinelu

    Sunt pline instituțiile statului de putori de astea care nu fac nimic și încasează salariu degeaba.

  • Toți bagabonții puși de Ursanu postează? Bă Ursanu,mai dă-le de treaba că prea o bat în cap toată ziulica.Daca Costel îi pune la treabă sunt deranjați?

  • da ce fata au astia

  • Ungureanu nu poate fi numit nici macar politruc! La noi la partid se prezinta ca un agramat! Singurul lucru pe care il stim despre el este ca linge mereu camasa lui Vasile si este soferul sau! In rest nu prea il duce capiul.

  • Cine a vândut apa Pascanenilor către APA-VITA de la Iași, sa fie blestemat de Dumnezeu si
    Mântuitorul nostru Iisus Hristos si de Preacurata lui Maica, si de 4 sfinți evangheliști
    si de sfinții verhovnici apostoli Petru si Pavel si de ceilalți si de cei 318 sfinți părinți
    purtători de Dumnezeu de la Nicheea, și de toți sfinții care din veac au
    plăcut lui Dumnezeu, și să fie asemenea lui Iuda și blestematului Arie.

    Ei sunt Blestemații Pascaniului care fără frică de Dumnezeu au votat PENTRU vânzarea apei către
    ApaVital Iași și au mărit pretul APEI la 16 LEI/MC si au vândut veneticilor, viitorul copiilor noștri ce vor bea apa cu NIT RITI din SIRET, apa bună pleacă la Iași și ROMAN SI NOI stăm fără apă.

    Dorin Nechifor – PNL
    Diana Acsinte – PNL,
    Enea Neculai – PNL
    Vasile Anton – PNL
    Andrei Varca – PNL
    Simona Palade – PSD
    Alexa Bogdan – PSD
    Gabriela Nedelcu – PSD
    Marius Putintelnicu – PSD
    Apostol Carmen – PSD
    Vasile Haldan – PSD
    Vasile Axinte – PSD
    Vasile Balau – PSD
    Stefan Voinea – PPDD

    „BLESTEMATI FIE EI, IN VECII VECILOR, SA BEA APA CU OTRAVA DIN SIRET”

    • Băi Iuda, ia și te spânzură că ne-ai disperat cu apa ta la Pașcani. Dacă toți sunteți niște țărani înapoiați ce vină avem noi ieșenii? Votați de 30 ani cu familia Rățoi și mai nou cu Axinte și Enea iar după aia vă plângeți.

  • Lebada Neagra

    Cum să vă simțiți intimidați de un asemenea personaj , de un simplu inspector ? Mai toți care scapă la câte o “ lebădă “de prin partid încep sa prindă aripi și să se creadă invincibili și întineresc cu 10 ani , iar dl U simte ca deține controlul asupra colegilor din poșta română doar fiindcă e rudă cu deputatul X . Rusine !

  • Lebăda albă

    Ungureanu este un agramat că și cumătru su. Îl suspectez pe U și de o tulburare psihică…nu i cu toate țiglele pe casă…este paranoic, fixat numai pe rău, are mania persecuției și stă mereu in stare de atac…Mizerabil și periculos personaj pt PSD Iași.

  • O mare rușine pentru Posta Romana acest personaj toxic!!! Din ce se vede, șobolanii PSD ului băgați pe cotloanele instituțiilor ajung să taie frunze la câini…prin parcări!!!

  • Daca am ajuns ca Iasul, oras cu pretentii, cu atatea si atatea scoli, cu facultati, cu profesori de scoala, de studii superioare, Iasul cu Teatrul National, cu Filarmanica si Opera sa fie reprezentat in Forumul decizional al tarii de Vasile Catea, ..bai, de Vasile Catea,care nu stie sa scrie ( scrie cu majuscule, ca „mici de mana” nu le stie)…asta inseamna ca suntem tampiti..

    • Așa este. Retardatul ăsta nu poate termina logic o frază darăminte să scrie vreun referat. Este produsul PSD din ultimii 20 ani, pe de o parte baronii locali care care s-au îmbogățit de pe urma funcțiilor politice gen Surdu, Solcanu, Dobre, Stanciu, Nichita, Popa, etc. și cei de mijloc care au luat firmituri, gen Câtea, Iacoban, Adăscăliței, etc. dar care încă mai rod la ciolan și trag speranțe.

  • Costiclă Flocea o fi terminat de beut apa minerală că îi cam umflat la față?? Altă putoare pesedistă producătoare de bășini.

  • La Iasi costa 16 lei mc de apa rece. De unde rezulta acest pret exorbitant la apa rece? Curtea de Conturi sa faca control la Apavital, va descoperi mari falsuri in documente si multe fraude financiare.

  • Bai băieți mai, eu nu știu cum acest om mai are susținători la Psd. Daca ieșim in față cu oameni ca Ungureanu, Catea, Balaniscu, , nou oamenii din partid pentru ce muncim? Oameni noi ne dorim, Chirila, Gerd Franc, Iosub, Mihaela Ivancia, Boca?!

  • Recunosc ca nu am procedat bine, dar dragii mei colegi, promit si jur ca ma lepad de cumatrul meu, Vasile Catea. Am lipit afise pe garduri , pe masini si pe stalpi, si doar cu atata m-am ales!!!

  • Mama miaaaa- cu ce om defilam.Mi-e rusine sa spun ca acest Ungureanu e coleg cu mine de partid si ca am muncit peste 25 la Psd pentru ca acest e s c r o c sa fie promovat pe munca mea si a altor membri. Rusine conducerii partidului PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`