Prima pagină » Cultural » Constantin Opriș s-a căsătorit cu Albertina Ionescu. Ce spune celebra prezentatoare despre bărbatul care i-a cucerit inima

Constantin Opriș s-a căsătorit cu Albertina Ionescu. Ce spune celebra prezentatoare despre bărbatul care i-a cucerit inima

18 oct. 2022, 08:34,
BZI.ro, în Cultural

Constantin Opriș s-a căsătorit cu Albertina Ionescu. Carismaticul prezentator tv și frumoasa lui parteneră și-au unit destinele, iar evenimentul a fost unul extrem de discret. Cei doi au dorit ca alături de ei să fie familia și câțiva prieteni. Dincolo de succesul în carieră, Constantin Opriș și Albertina Ionescu sunt rezervați în declarații când vine vorba de viața privată, aceștia dorind să își țină planul personal departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut cei doi oameni de televiziune. Iată ce spune celebra prezentatoare despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Constantin Opriș s-a căsătorit cu Albertina Ionescu

Celebrul prezentator și jurnalist de business de la Prima Tv Constantin Opriș s-a căsătorit cu frumoasa prezentatoare Albertina Ionescu. Aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani și au decis să își unească destinele. Constantin Opriș și soția lui s-au cunoscut în cadrul unor evenimente, apoi au continuat să vorbească pe rețelele de socializare, descoperind că au multe în comun.

De atunci a început idila lor, iar în prezent formează unul dintre cele mai discrete și frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

„În urmă cu câţiva ani, privirile noastre s-au întâlnit total întâmplător, de câteva ori, apoi ne-am dorit să ne cunoaştem cu adevărat. Acum doi ani, am schimbat primele cuvinte şi am decis să ieşim la cină. Am descoperit pasiuni comune, de la aceeaşi meserie, până la gastronomie, călătorii, cărţi, muzică, arta de a trăi frumos şi bucuriile zilnice. Chiar şi alergiile sunt comune.”, a mărturisit Albertina Ionescu.

Constantin Opriș și Abertina Ionescu au postat recent câteva fotografii pe rețelele de socializare de la frumosul eveniment. Prezentatoarea nu a purtat rochie de mireasă, ci a optat pentru o salopetă albă accesorizată cu o pălărie elegantă. Soțul ei a purtat un costum negru la care a asortat o cămașă albă și o cravată deschisă la culoare. Fotografiile cu cei doi miri au făcut furori în mediul online și au fost extrem de apreciate de internauți.

Constantin Opriș are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție.

„Dincolo de eleganța, naturalețea, inteligența, sinceritatea și puterea ei de a rezolva lucruri și situații, Albertina este o femeie cu un fin simț al umorului, iar faptul că apreciază tot ce gătesc eu mă face să fiu mai bun în tot ceea ce fac. Știți vorba aia: «în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie puternică». Exact așa este și în cazul nostru.”, a declarat acesta.

La vârsta de 40 de ani, Albertina Ionescu arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în spațiul public. Vedeta face furori și pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy.

Ce spune frumoasa prezentatoare despre soțul ei

Albertina Ionescu s-a căsătorit cu alesul ei, Constantin Opriș. Jurnalista a trecut printr-un mariaj eșuat, iar după divorțul de Ștefan Lungu, aceasta a avut o relație de scurtă durată cu Valentin Butnaru. Ulterior, prezentatoarea l-a cunoscut pe Constantin Opriș, bărbatul care i-a cucerit inima și i-a devenit soț.

 Albertina Ionescu se mândrește cu partenerul ei și are doar cuvinte de laudă pentru acesta. Vedeta se declară o femeie fericită și împlinită alături de soț și se bucură din plin de viață.

„Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare.”, a declarat aceasta.

Constantin Opriș s-a căsătorit cu celebra prezentatoare Albertina Ionescu. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete și frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *