Prima pagină » Cultural » Constantin Enceanu nu este deloc blând cu angajații săi: „Îi ard la buzunar”

Constantin Enceanu nu este deloc blând cu angajații săi: „Îi ard la buzunar”

09 sept. 2024, 08:06,
Cezar Bulgaru în Cultural

Constantin Enceanu a investit tot ce a strâns o viață si a recunoscut ca nu este tocmai blând cu angajații săi și că îi „arde la buzunar’ atunci când greșesc. Cunoscut pentru vocea sa inconfundabilă, Constantin Enceanu este și un afacerist de succes.

A deschis un restaurant în Filiași și, pentru a-și menține afacerea profitabilă, spune că este nevoit să își amendeze angajații.

Ce spune Constantin Enceanu despre angajații săi

Constantin Enceanu îi pedepsește pe angajații săi cu amenzi când fac greșeli mici, cum ar fi să lase becul aprins sau apa curgând. Artistul spune că această metodă i-a determinat pe angajați să fie mai atenți.

„Am pus amendă de 50 de lei, pentru cine lasă apa deschisă sau becul aprins. Și uite că acum angajații se uită de trei ori, înainte să plece. Așa mi-au spus, acum, când e vorba de banii lor. Când era vorba de banii mei, nu conta, nu le păsa‘, a spus Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu deține un restaurant

Constantin Enceanu a lucrat foarte mult la restaurantul său, chiar și în timpul pandemiei. Speră că vara aceasta să aibă multe evenimente pentru a-și recupera investiția.

„Eu mă culc, uneori, și a doua zi, la ora 11.30, pentru că am foarte multă treabă la Zanzibar. Eu nu am fost așa de afectat, pentru că am multe spații aici și, cumva, mi-am putut desfășura activitatea. Mai mult, în Filiași, nu au fost atât de multe cazuri de COVID-19‘, a declarat Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu a câștigat procesul cu Niculina Stoican

Recent, Tribunalul București a luat decizia de a-i acorda dreptate interpretului și a stabilit că Niculina Stoican trebuie să plătească cheltuielile de judecată în valoare de aproximativ 3000 de lei colegului său de breaslă.

Cu toate acestea, artistul nu este atât de entuziasmat de aspectul financiar precum este de satisfacție pe care a avut-o, deoarece a considerat că acest proces a fost mai mult despre orgoliu.

„Am câștigat, da. Ansamblul va fi comasat, deci rămân. Mi s-a mărit salariul, cum am cerut, de la 1 noiembrie. Înainte de a se finaliza procesul, au avut loc examenele de grad și am promovat.

Vorbim de examenele de grad profesional. Eu i-am dat în judecată pentru că am fost evaluat cu `bine`.

Domnul dirijor și doamna manager (Niculina Stoican, n. red.) mi-au dat doar bine.

Eu am contestat, că am considerat că merit foarte bine. Au făcut o comisie la nivel de ansamblu și care mi-a dat calificativul `foarte bine`. Doar că doamna manager nu a ținut cont de asta. Așa că i-am dat în judecată.

Pe acel calificativ am câștigat. Nu mă dezavantaja cu nimic, nu mă avantaja cu nimic. Dar am făcut-o din orgoliu, pentru orgoliul meu. Dacă mă întrebi, cred că asta era o răfuială.

Dar acum nu mai e nici manager la noi, am și scăpat de stres”, a spus artistul pentru fanatik.ro.

De curând, Constantin Enceanu a vorbit despre cum se comportă cu angajații săi și ce amendă trebuie să plătească aceștia în cazul în care greșesc la locul de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *