Prima pagină » Cancan ultimă oră » Constantin Enceanu clarifică situația cu privire la fiul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian

Constantin Enceanu clarifică situația cu privire la fiul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian

20 ian. 2022, 22:46,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Au trecut aproximativ trei luni de la moartea îndrăgitului artist Petrică Mâțu Stoian, astfel că a izbucnit și primul scandal, chiar între cine ne așteptam mai puțin. Recent, mama fiului de suflet al regretatului cântăreț l-a acuzat pe Constantin Enceanu de faptul că i-a interzis lui Alin Gabriel să vorbească în public despre „tatăl lui”. Cum a reacționat interpretul de muzică populară, în direct, la Antena Stars.

Alin Gabriel a avut mai multe intervenții publice de când interpretul de muzică populară s-a stins din viață, fapt ce se pare că nu i-a picat tocmai bine bunului prieten al lui Petrică Mâțu Stoian. Iată ce acuzații au fost aduse!

Constantin Enceanu, declarații după scandalul cu mama fiului de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian

Mama fiului de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian a fost foarte revolatată în momentul în care Constantin Enceanu i-ar fi interzis lui Alin Gabriel să vorbească în public despre lucruri legat de regretatul interpret de muzică populară.

Ei bine, acum, Constantin Enceanu a venit cu o primă reacție după ce s-a iscat scandalul, astfel că a explicat ferm că nu a ascultat declarațiile spuse de mama lui Alin Gabriel și nici nu îl interesează.

Cum s-a apărat Constantin Enceanu

Deși a declarat că nu știe ce a spus mama fiului de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu a explicat pe înțelesul tuturor că el nu i-a interzis lui Alin Gabriel să nu mai vorbească la televizor, ci doar i-a dat un sfat, prin care-l îndemna să aibă grijă la ce spune pentru a nu fi interpretat greșit.

„Orice am vorbit in aceasta lume mi-am asumat. Eu l-am învățat de bine când i-am zis lui Alin sa nu mai apară la televizor. Nu comentez acest subiect, e stăpân pe propriile declarații, face ce vrea. Poate sa înțeleagă fiecare ce vrea. Cine este mama lui Alin? Nu ma interesează ce a vorbit, nu îmi spăl lucrurile in public. Eu sunt o persoana asumată. Eu când am stat se vorba cu Alin i-am zis doar sa aibă grija ce spune ca sa nu fie interpretat gresit căci este la început de drum, era un sfat.”, a declarat Constantin Enceanu la Antena Stars.

 

 

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *