Prima pagină » Cancan ultimă oră » Constantin Enceanu a izbucnit în lacrimi după ce a aflat că Petrică Mâțu Stoian a murit: „Inima lui Petre n-a mai rezistat și a plecat dintre noi”

Constantin Enceanu a izbucnit în lacrimi după ce a aflat că Petrică Mâțu Stoian a murit: „Inima lui Petre n-a mai rezistat și a plecat dintre noi”

06 nov. 2021, 21:20,
în Cancan ultimă oră

Renumitul interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian s-a stins la spitalul din Reșița, în urma unor complicații post-COVID.

Este doliu în muzica populară! Petrică Mâțu Stoian, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, a murit în urmă cu câteva momente. Acesta fusese internat de urgență pe secția de ATI a spitalului de Ugență Reșița, după ce a suferit niște complicații post-COVID.

A ajuns în stare extrem de gravă la spital, iar medicii erau rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire. În ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-l ține în viață, inima acestuia a cedat, iar tot ce au mai putut face a fost să-i declare decesul.

Constantin Enceanu, coleg de breaslă cu Petrică Mâțu Stoian și, de asemenea, prieten extrem de aproapiat, a dezvăluit, printre lacrimi, că s-a făcut tot posibilul pentru ca artistul să fie transferat la un spital din București, însă organismul său a cedat din cauza complicațiilor grave.

„Mi-a zis ca pleacă, a zis ca vrea să se refacă, plămânii să-i revigoreze.

Când am aflat azi că-i este rau nu mi-a venit sa cred. Am aflat de la profesorul Gușman. După prima ședință s-a simșit bine, apoi a mers seara în cameră și în jurul orei 1-2 s-a simtit rău. La 3 l-au luat cu Salvarea si l-au dus. Părea spre dimineață că este mai bine. De la ora 13 lucrurile au început să se complice si iată că s-au complicat atat de tare…ne-am

străduit să facem tot posibilul să-l aducem în Capitală. Aveam promisiuni că mâine, la prima oră, elicopterul va fi acolo si-l va duce, dacă va rezista. Din nefericire, inima lui Petre n-a mai rezistat și a plecat dintre noi”, a declarat Constantin Enceanu, bun prieten cu regretatul interpret de muzică populară.

Petrică Mîțu Stoian a chemat salvarea, după ce a început să tușească sânge

Medicul care a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului spune că acesta a fost internat la ATI fiind un caz extrem de grav. Petrică Mâțu Stoian a fost diagnosticat cu bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică, iar medicii au descoperit că era supradozat cu anticoagulante. La momentul la care a anunțat stările de rău, artistul se afla la o clinică privată din Caraș Severin, unde primea tratament post-COVID.

„Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat. Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI”, a declarat Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *