Prima pagină » Sport » Constantin Budescu vrea să revină în Liga I, dar nu la FCSB! Cine e „prima variantă” și de ce depinde transferul
Constantin Budescu vrea să revină în Liga I, dar nu la FCSB! Cine e

Constantin Budescu vrea să revină în Liga I, dar nu la FCSB! Cine e „prima variantă” și de ce depinde transferul

18 feb. 2021, 02:00,
în Sport

Constantin Budescu a fost dorit de FCSB în această iarnă, dar a ales să meargă în Arabia Saudită, la FC Damac. Gigi Becali a dezvăluit că l-a sfătuit să semneze cu gruparea saudită, pentru partea financiară, dar a lăsat de înțeles că, în cele din urmă, Constantin Budescu va reveni la FCSB, la finalul sezonului. Valeriu Răchită, un apropiat de-al mijlocașului ofensiv, susține, însă, că Budescu are alte planuri.
Valeriu Răchită, care l-a antrenat pe Constantin Budescu la Petrolul, a transmis că mijlocașul vrea să revină, chiar din vară, la gruparea ploieșteană, dar doar în cazul în care echipa va promova.

„Pentru Budescu, prima opțiune va fi Petrolul, dacă echipa va promova în Liga 1. Sunt sigur că va alege Petrolul, e cu sufletul lângă echipă”, a declarat Valeriu Răchită, la ProX.

Înaintea reluării campionatului, Petrolul este în afara locurilor de play-off din Liga 2, pe locul nouă, cu 21 de puncte, două în spatele Universității Cluj, ocupanta poziției a șasea.
În prima etapă din 2021, Petrolul va întâlni Metaloglobus, echipa de pe locul șapte, meci programat marți, de la ora 19:00.

Ce spunea Gigi Becali despre transferul lui Constantin Budescu

Constantin Budescu este unul dintre preferații lui Gigi Becali, dar a ales să plece în această iarnă, când a fost dorit și de FCSB, în Arabia Saudită, la Damac.
Gigi Becali a dezvăluit că a discutat cu mijlocașul chiar înaintea semnării contractului cu gruparea saudită, când l-a sfătuit chiar să meargă la Damac, pentru a profita de generozitatea arabilor.

„Budescu m-a întrebat ce să facă, cu două ore înainte să semneze. Eu i-am zis «Băi, Costică, du-te, tată, și ia-le banii și vii din vară la mine»!”, a declarat Gigi Becali.

În același timp, Gigi Becali a transmis încă o dată că îl vrea pe Constantin Budescu la FCSB, iar momentul reluării colaborării ar putea fi chiar la finalul acestui sezon.

„Eu am înțeles că până în vară stă, dar nu știu ce clauze are pe acolo. Nu aveam nevoie de Budescu acum, din vară avem nevoie, pentru cupele europene”, a transmis Gigi Becali.

Constantin Budescu a mai evoluat la FCSB în sezonul 2017-2018 și a avut evoluții solide, care i-au și adus primul transfer în Arabia Saudită, la Al Shabab, club care i-a și achitat lui Gigi Becali 2.500.000 de euro. Mijlocașul ofensiv, ajuns la 31 de ani, a evoluat în 37 de partide pentru FCSB, reușind 13 goluri și 12 assist-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *