Prima pagină » Titlurile zilei » Constantin Axinia a fost demis din funcția de director de la sucursala CFR Călători Iași. Acesta a fost înlocuit de un șef de serviciu – FOTO

Constantin Axinia a fost demis din funcția de director de la sucursala CFR Călători Iași. Acesta a fost înlocuit de un șef de serviciu – FOTO

21 iul. 2023, 02:00, 6 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

A fost numit un nou director la sucursala CFR Călători din Iași, după ce Constantin Axinia a fost revocat din funcție. În locul său, la conducere a ajuns Ioan Grădinariu, fostul șef de serviciu

În data de 18 iulie 2023, șeful CFR Călători, Traian Preoteasa, l-a revocat din funcție pe directorul Constantin Axinia fără prea multe explicații. Această decizie a fost total neașteptată pentru fostul director care va contesta decizia. Noul conducător al sucursalei din Iași a ocupat funcția de șef de serviciu până acum și a fost numit pe un post mai înalt în ierarhie.

CFR Călători Iași are un nou director

o poză cu sigla CFR CĂlători

Șeful de serviciu, Ioan Grădinariu, a fost numit ca noul director

Această veste a venit în mod surprinzător pentru toate părțile. Fără vreo justificare, Ioan Grădinariu a fost promovat la funcția de director după hotărârea șefului CFR Călători, Traian Preoteasa. Fostul director, Axinia, a fost luat prin surprindere de această decizie și s-a trezit în fața faptului împlinit. El a fost retrogradat din funcție și a fost numit șef de serviciu la Serviciul Aprovizionare și Administrativ din cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Iași. Constantin Axinia va beneficia de un salariu de 7.039 de lei acum.

Practic, s-a făcut un schimb funcții, însă fără prea multe explicații din partea celor implicați. Noul director a ocupat mai multe posturi în cadrul companiilor CFR Călători și CFR Infrastructură. Acesta a avut un venit de 7.000 de lei pe an la fosta funcție, iar cu siguranță va primi și o mărire salarială odată cu numirea în noua funcție.

Nu se cunoaște cauza deciziei

o poză cu gara din Iași

Șeful CFR Călători încă nu a oferit vreo explicație pentru această decize

Deocamdată, cauza acestei decizii nu este cunoscută. Totuși, Constantin Axinia contestă hotărârea.

Un nou director a fost numit la sucursala CFR Călători Iași. Constantin Axinia a fost revocat din funcție de către șeful CFR Călători, Traian Preoteasă, iar Ioan Grădinariu a fost numit în locul său.

Comentarii
  • Ba se cunoaște motivul. Fiindcă Axinia este membru AUR, iar pesedistii nu suporta acest lucru.

  • Dupâ ce sa îndestulat suficient din ciordelit –acum e rîndul altuia la cașcaval o peroadâ de timp în timp ce cfr-ul se duce spre desființare din cauza ciordeliștilor care cicâ conduc ciordelile nu cfr-ul

  • Toata echipa de la conducerea CFR Iasi sunt niste PUTORI ! Gara arata absolut MIZERABIL, Stalpii de sustinere din statii sunt oribili de murdari, cojiti. Baaaai dar o imaginatie sa ii imbracati in ceva mai aspectuos, alucobond sau materiale care se poate sterge usor praful.
    Gara asta NU are niste vitrine cu imagini din istoria Garii, ca aici au fost evenimente importante din viata Romaniei.
    Orice sa scoata in evidenta importanta istoriei, nimic.
    Niste marmiluci care asteapta sa le slugaresti, stau cu curul pe scaunul moale si asta e tot.
    Turistii spun ca arata absolut MIZERABIL, pana si gara din VASLUI este mai aspectuoasa si curata decat acest moloz de termite.
    Sa fie dati toti afara, administratori lenesi,

  • @CFR Romania
    Atentie, asta e un troll ultra-modernist care vrea daramarea cladirilor vechi din Iasi si inlocuirea lor cu blocuri moderne din sticla si metal de zeci de etaje, ca asa a vazut el in west: Cluj,Viena,Hamburg,etc
    Cineva trebuie sa-i aminteasca acestui individ ca IAȘUL e un muzeu in aer liber. Nimic din ce e vechi nu trebuie daramat, mai ales gara centralâ.

    La New York tot asa niste „babuini” vroiau sa modernizeze gara, dar locuitorii s-au opus. Acum acolo se trag filme de Oscar si a ramas cea mai frumoasa cladire din oraș.

  • Acarul Păun

    În sfârșit au mutat dinozaurul din loc, după atâția ani de furăciuni la CFR. Mai bine mai târziu decât niciodată că ar fi rămas gara și fără șinele de tren. Oricum arată groaznic, mai lipsesc tarabele de bazar cu robineți și pijamale.

  • Pentru „Anonim”, esti un intarcat incult, drept tipologia asemuitului „banuiesc”.
    Cap de sfecla si babuin fara nume, Gara Iasi trebuie sa arate frumos si ingrijita, cap de plosnita ce esti. Nimeni nu trebuie sa darame gara veche „troll difuz ce esti”,
    Cap de sfecla, Gara Iasi nu are expus nici un muzeu pe peronul principal, a ceea ce s a intamplat aici, oaie gheboasa ce esti.
    Iti place sa sa vezi stalpii cojiti de pisatul celui care se scapa pe el la dos de intuneric in gara, ?
    Iti place sa vezi stalpii mizerabili de suflaturi se muci si vin cu tuica pe ei ? A ? Platesti tu zidaria zilnic sa o intretii ?
    Macar de puneau ceva piatra pe acei stalpi, te bagi ca musca in lapte stand pe scaun si facand bicepsi la degete.
    In numele istoriei lasam chiar orice cacat de porumbel la nasul vizitatorilor acestui oras. Si mai vreti turisti la Iasi.
    Acei turisti habar nu au unde coboara, primul impact sunt taxiurile galbene vazute prin geamul usilor. In loc sa se opreasca sa citeasca si ei ceva informativ si esential, sa stie unde au coborat si ce importanta are Gara Iasi in istoria tarii.

    De unde cap de sfecla ai aparut „anonim de bahlui” sa intri pe fir ? Ce ai vrut sa adaugi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *